Cseh/szlovák (?) festésű Lynx demó jármű a zalai tesztpályán a gyár bokrétaünnepsége alkalmából...
![]()
![]()

Kaptunk még két fotót a Lynx magassága vitához...

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Cseh/szlovák (?) festésű Lynx demó jármű a zalai tesztpályán a gyár bokrétaünnepsége alkalmából...
![]()
![]()
Mondtam már, hogy hazudsz!Feljebb írtam mi a helyzet.
Ez mind magas ember.![]()
![]()
Kaptunk még két fotót a Lynx magassága vitához...
![]()
![]()
A gyárból kifért? Akkor nincs gond!Ez mind magas ember.
Nagy a baj.
![]()
A csoportképen a balról a harmadik koma a Home Market sales manager.Ez mind magas ember.
Nagy a baj.
![]()
Épp akartam írni hogy rá kíváncsi lettem volna, hogy fér el benn a küzdőtérben, de olyan kép nincs ahol ő ül ott...A csoportképen a balról a harmadik koma a Home Market sales manager.
Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:Akkor nagy a baj!
Eyecatchingnek eyecatching, de egy darabot sem fognak ilyen színnel eladni!
(Még ha rejtőnek egész jó is!!!)
Én arra céloztam, hogy netalán félretájékoztatta egy talpig Rheinmetallba öltözött alulfizetett illusztráció.Mondtam már, hogy hazudsz!
Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:
![]()
Egy.De egyelőre 1 Lynx gyár van itt, a többi meg szeretne.
A szlovákoknak?Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:
![]()
Jah. Az egerszegi a második...Egy.
De TWIX gyárból mindenféleképp kettő van.
Egy jobb és egy bal.
Lehet, hogy a Lynx- ből is kettő lesz?
(Csak le ne ragasszák a számat.)
Azok a gyártó szinei. Vagy inkább a LYNX esetében már úgy mondom, hogy a ti marketing szineitek.Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.
Peace Support Operations. Az Eurosatory 2006-on volt bemutatva.A szlovákoknak?
Akkor meg van mit jelent a PSO!
Probejszkoje Slovensko.
Ennyi.
De lehet, hogy az a KMW volt....
![]()
Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.
Tudnám élvezni:Utolsó előtti képet nézzétek teloról nem tudom csak azt berakni.
Hijjnye baszki, azok a kommentek... foleg az a cibalobakterhazi regesz szakos (ez fogalom mostnatol!Utolsó előtti képet nézzétek teloról nem tudom csak azt berakni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..