Cseh/szlovák (?) festésű Lynx demó jármű a zalai tesztpályán a gyár bokrétaünnepsége alkalmából...
Kaptunk még két fotót a Lynx magassága vitához...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Cseh/szlovák (?) festésű Lynx demó jármű a zalai tesztpályán a gyár bokrétaünnepsége alkalmából...
Mondtam már, hogy hazudsz!Feljebb írtam mi a helyzet.
Ez mind magas ember.
Kaptunk még két fotót a Lynx magassága vitához...
A gyárból kifért? Akkor nincs gond!Ez mind magas ember.
Nagy a baj.
A csoportképen a balról a harmadik koma a Home Market sales manager.Ez mind magas ember.
Nagy a baj.
Épp akartam írni hogy rá kíváncsi lettem volna, hogy fér el benn a küzdőtérben, de olyan kép nincs ahol ő ül ott...A csoportképen a balról a harmadik koma a Home Market sales manager.
Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:Akkor nagy a baj!
Eyecatchingnek eyecatching, de egy darabot sem fognak ilyen színnel eladni!
(Még ha rejtőnek egész jó is!!! )
Én arra céloztam, hogy netalán félretájékoztatta egy talpig Rheinmetallba öltözött alulfizetett illusztráció.Mondtam már, hogy hazudsz!
Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:
Egy.De egyelőre 1 Lynx gyár van itt, a többi meg szeretne.
A szlovákoknak?Amúgy nem eloszor próbálkoznak hasonlóval. Kb 2006 korul ilyen festéssel próbálták eladni a Leopard 2 PSO-t:
Jah. Az egerszegi a második...Egy.
De TWIX gyárból mindenféleképp kettő van.
Egy jobb és egy bal.
Lehet, hogy a Lynx- ből is kettő lesz?
(Csak le ne ragasszák a számat.)
Azok a gyártó szinei. Vagy inkább a LYNX esetében már úgy mondom, hogy a ti marketing szineitek.Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.
Peace Support Operations. Az Eurosatory 2006-on volt bemutatva.A szlovákoknak?
Akkor meg van mit jelent a PSO!
Probejszkoje Slovensko.
Ennyi.
De lehet, hogy az a KMW volt....
Hja, nekem nagyon nem a digitálissal van a gondom, inkább a szlovák színekkel.
Tudnám élvezni:Utolsó előtti képet nézzétek teloról nem tudom csak azt berakni.
Hijjnye baszki, azok a kommentek... foleg az a cibalobakterhazi regesz szakos (ez fogalom mostnatol! ), aki szerint orosz RPGk miatt az ut szelen lesznek kiegve es az irani (!) hadiipari peldat meltatja... ez a tema olyan lett, mint anno a foci volt - minden parasztgyerek elhiszi, hogy ert hozza, mert sok akciofilmet latott.Utolsó előtti képet nézzétek teloról nem tudom csak azt berakni.