Rheinmetall Lynx

mégegyszer ennyi jó lenne
Szerintem pontosan kiszámolták, mennyi kell és annyit vettek.
Nem hiszem, hogy lesz Lynx alapú műszaki menőnk. 9 Büffel / 5 Wisent megoldja a komplett nehéz dandár műszaki mentését - bár utóbbiak egy része szerintem a szentesi műszaki ezredhez kerülnek...

Mert a Rm majd kivárja a magyar fejlesztéseket. Ja, nem.

ez a rész kimaradt az AR bejegyzéséből. Rheinmetall invested in Queensland to establish the Military Vehicle Centre of Excellence (MILVEHCOE) to deliver capability to the Australian Army. Today more than 450 team members are onsite to manufacture BOXER Combat Reconnaissance Vehicles and perform final integration of logistics trucks. More than 100 Australian organisations support Rheinmetall local operations as part of the Australian industry network, employing thousands of Australians who are growing a sovereign military vehicle industry with major export programs underway.

Mert a Rm majd kivárja a magyar fejlesztéseket. Ja, nem.

ez a rész kimaradt az AR bejegyzéséből. Rheinmetall invested in Queensland to establish the Military Vehicle Centre of Excellence (MILVEHCOE) to deliver capability to the Australian Army. Today more than 450 team members are onsite to manufacture BOXER Combat Reconnaissance Vehicles and perform final integration of logistics trucks. More than 100 Australian organisations support Rheinmetall local operations as part of the Australian industry network, employing thousands of Australians who are growing a sovereign military vehicle industry with major export programs underway.
Az RM nagyon vinni akarja ausztráliát ezt tudtuk eddig is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Még néhány kép...

FB-hi_bXEAAnhCF
FB-hjfNXEAAz_gs
FB-hj1qX0Ao95Na
FB-hkN_WEAMuDkW

Pofásan nézne ki azon a flatbeden egy mlrs indító, vagy a 155-es torny a HX3-ról. Esetleg egy NASAMS indító... :)

Jó jó, tudom, teherautón olcsóbb, de akkor is...

Sőt egy jakuzzi csajokkal méginkább pofásan nézne ki ...

Ugyanakkor én is azon gondolkozom délután óta, hogy mi lehet a cél az 5 tonnás daruval? Illetve mekkora lehet a teherbírása szállítás tekintetében (mondjuk logikailag 5 tonna legalább, de ...) ...

Jut eszembe, hogy a téma ne süllyedjen el teljesen. Esetleg még egy T-72 torony tudna jól kinézni rajta. Persze szigorúan modernizáció nélkül ... :)

Sőt egy jakuzzi csajokkal méginkább pofásan nézne ki ...

Ugyanakkor én is azon gondolkozom délután óta, hogy mi lehet a cél az 5 tonnás daruval? Illetve mekkora lehet a teherbírása szállítás tekintetében (mondjuk logikailag 5 tonna legalább, de ...) ...

Jut eszembe, hogy a téma ne süllyedjen el teljesen. Esetleg még egy T-72 torony tudna jól kinézni rajta. Persze szigorúan modernizáció nélkül ... :)
Istenkáromló :D

Az ifv verzió tornyának leemelése miatt 5 tonnás elsősorban (persze, minél nagyobb teherbírású, annál hasznosabb egy daru). A többi meg majd kiderül.

A végső ajánlat benyújtva, állítólag vmi meglepit is tettek bele.