Sport

Khm, azért a kung fu-t egy kalap alá venni a talajgimnasztikával minimum barokkos túlzás...

Az tény, hogy néhány stílus nincs felkészítve egy MMA jellegű harcra.

egy kis asztalitenisz kitekintő 0:35 -től:
majd szóljon, aki az ezredét utána csinálta...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Én hülye meg 220kg-ot fekvenyomót tagot hívtam ki szkanderba úgy hogy nem vagyok gyakorlott szkanderos de nehezen sikerült lenyomnom.
De látva ezt a videót szerintem jobb ha kerülitek a szkandert ha nem akartok csavarokat a karotokba én tuti nem fogok kiállni mostmár senkivel sem :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Gratulálok Hosszú Katinkának, érdekes, hogy aki érmet szerzett úszásban, az mind arany volt, se ezüst, se bronz. Olimpián három éve szinte ugyanez volt az összes sportágat beleértve, nem tudom mi lehet ennek az oka. Szerintetek?

Gratulálok Hosszú Katinkának, érdekes, hogy aki érmet szerzett úszásban, az mind arany volt, se ezüst, se bronz. Olimpián három éve szinte ugyanez volt az összes sportágat beleértve, nem tudom mi lehet ennek az oka. Szerintetek?

Úgy érted hogy bármilyen számban indult aranyat kapott?

Én is örülök Katinka sikerének, de ez mégis csak OFF. Mi legyen?
Nevezzem át a topikot valamilyan általánosabb elnevezésre és jöjjön ide minden sporttal kapcsolatos dolog, vagy töröljem ami nem ide való?

Én is örülök Katinka sikerének, de ez mégis csak OFF. Mi legyen?
Nevezzem át a topikot valamilyan általánosabb elnevezésre és jöjjön ide minden sporttal kapcsolatos dolog, vagy töröljem ami nem ide való?
Én az elsőre szavaznék, de nyilván nem tőlem függ. :)