Szánalmas ez az egész Olimpia eddig basszátok meg.
Meg lehet magyarázni a megnyitót is, ezeket a manusnőket is, de egyre több ember van vele úgy mint én, hogy egyszerűen nem érdekel már a magyarázkodás sem, simán leszarom és nem igen nézem!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szánalmas ez az egész Olimpia eddig basszátok meg.
Meg lehet magyarázni a megnyitót is, ezeket a manusnőket is, de egyre több ember van vele úgy mint én, hogy egyszerűen nem érdekel már a magyarázkodás sem, simán leszarom és nem igen nézem!
Mondjuk ismét egy pont a kedves muzulmán (vagy mi)bevándorlók befogadására.Olyan kis cuki férfinők!Olyan haladók és progresszívek ezek az algírok.!Mostantól minden nyomorék tevehajcsár élösködő csőcselék pöcsös nőként kér befogadást?Egy nagyon fontos dolog, hogy az LMBTQ mi a fost is ért el és miért gáz, hogy a világ tátott szájjal PCskedik, ahogy a migirik kapcsán is tette!
"Angela Carini augusztus 2-án bejelentette pályafutása végét."
Ennyi!
igen én is azt mondom , hogy ez így nem jó, de akkor mi a megoldás???Én járok kondizni is .Tudom a tesztó injekció milyen hatással is van.A nők is azt nyomják csak némileg kevesebbet.Nézz rá egy profi testépítő verseny női helyezettjeire pont azt látod mint itt ennél az algír akárkinél...Ocsmány elférfiasodott borzalmak.Mélyült hang szőrösödés menstruáció elmaradás.Kb ez olyan mint ha egy doppingolt menne szemben egy tisztával.Csak ebbe még a gender propaganda is belekeveredett.De ez így mindenképp sportszerűtlen!!!
megköszönném ha nem hasonlítgatnál lekezelő stílusban a fent emlegetetthez !
Peersze nem számít a tesztoszteron.Igen hát lattekávézók világában össz nincs annyi izom mint csak ennek a "nőnek" a combján..Tesztó nélkül nincs bajnok se férfiba se nőben.(mell az szilikon)
Nem számít a tesztoszteron Persze ugye...
(Úgy látom megtaláltuk a sport oldal Meszikéjét.Én nem is erőlködöm tovább úgyis felesleges)
Dr Kósa Ádám, a Siketek Nemzetközi Sportbizottsága elnöke az alábbiakat írja:igen én is azt mondom , hogy ez így nem jó, de akkor mi a megoldás???
tiltsuk el a sporttol? mert az internet népe éppen megkövezi, mások a férfiak közé raknák be , akik meg már legyőzték , mint az ír bokszoló csaj pedig kiállnak mellette, hogy ő nő és a nők között van a helye.
kis adalék, a NOB és végeztetett rajta vizsgálatot, és szerintük minden további nélkül indulhat és a nők között a helye
Saját kategória? Hasonszőrűekkel. Pistonius kivételével a rokik is külön tolják.igen én is azt mondom , hogy ez így nem jó, de akkor mi a megoldás???
tiltsuk el a sporttol? mert az internet népe éppen megkövezi, mások a férfiak közé raknák be , akik meg már legyőzték , mint az ír bokszoló csaj pedig kiállnak mellette, hogy ő nő és a nők között van a helye.
kis adalék, a NOB és végeztetett rajta vizsgálatot, és szerintük minden további nélkül indulhat és a nők között a helye
igen én is azt mondom , hogy ez így nem jó, de akkor mi a megoldás???
A románok szerencsére nem olyan "mucsaiak" mint mi. Érzik az idők szavát, így megszerveztek egy olyan ketrecharc meccset, ahol egy dagadt középkorú férfi, két fiatal fitt csajjal harcolhat. Szemmel láthatóan egyik fél sem képzett.
Tudjátok ez a ronis által emlegetett kólásüveg testű figura:
Kitaláljátok az eredményt?
rengeteg olyan sportolót lehetne felsorolni, aki "betegsége" okán lett a világ legjobbja. mondjuk mindjárt itt van Phelps.a tesztoszteron szintet lehet fokozni nőknél is , rengeteg hagyományos gyogynövényes modszer is van rá , a gyogyszer ipar remekeiről ne is beszéljünk amik x idő után kiürülnek.
de akkor mond meg mi a megoldás Imane Khelif esetére??
kövezzük meg mint a középkorban, mert az internet népe éppen ezt teszi , itélkezik egy olyan dolog miatt amiröl ő nem tehet, nem kérte a természet cseszett ki így vele.
De nem is lesz tőle terminátor mint amit a fenti kolléga probál belemagyarázni.
Nem tudom hányan látták az Ír csaj elleni meccsét, őt is meg lehet verni.
nem, a NOB NEM végeztetett szexvizsgálatotigen én is azt mondom , hogy ez így nem jó, de akkor mi a megoldás???
Tényleg az a típus vagyok, aki csak két nemet ismer: nő, férfi. No tegyük hozzá lány gyerek, fiú gyerek.Minden kamu megdőlni látszik: Hámori Luca algériai ellenfelét csak 2018-ban nyilvánították nővé - Mandiner
Az egész hercehurca egyre botrányosabb, a NOB fölényeskedése teljesen alaptalan.mandiner.hu
Az Olimpiai Bizottság (NOB) érvelése szerint Imane Helif az útlevelében nő, és ezért nőnek számít. Most azonban felmerült a kérdés: ez az útlevél esetleg egy hamisított születési okmányon alapul?
Imane Helif 1999-es születési anyakönyvi kivonatában valóban az áll, hogy „nő”, a bizonyítványt azonban csak 2018 szeptemberében állították ki, mintegy 19 évvel Khelif születése után, a bokszkarrierje kezdetén!
Kiderült: a The India Express egy csapata meglátogatta Algériában Helif apját, aki a gyermeke körüli botrányon felháborodva a kamera előtt megmutatta a születési anyakönyvi kivonatot, és azt mondta: „Remélem, érmet nyer Párizsban. Az Imane elleni támadás nem igazságos. Ő egy olyan lány, aki szereti a sportot. Ez a mi hivatalos családi dokumentumunk. 1999. május 2., nő. Ez a dokumentum nem hazudik. 1999-ben jegyezték be. Azok az emberek, akik hazudnak és kampányolnak Imane ellen, Isten ellenségei. Ezt az okmányt 1999-ben írták, amikor megszületett”.
Amikor kielemezték a dokumentumot, a születési év valójában 1999, de úgy tűnik, a születési anyakönyvi kivonatot nem 1999-ben állították ki, hanem sok évvel később.
A „Kiállítás dátuma” rovatban ez áll: „2018/04/01”, azaz körülbelül 19 évvel Imane Khelif születése után.
A dokumentumon egy piros bélyegző is látható, alatta pedig jól felismerhető a 2018-as évszám, bár tükörfordítva.
Hangsúlyozzák: Algériában hivatalos születési anyakönyvi kivonattal lehet útlevelet kapni. A 2018-as születési anyakönyvi kivonattal Imane Khelif nőként kaphatott útlevelet. Éppen azt az útlevelet, amelyre a NOB hivatkozik, amikor azt állítja: az olimpián „nőként” kategorizálják Imane Helifet.