Nem állítottam egyetlen dezinfót sem. Kérdeztem, amire te a szokott stílusban válaszoltál. Azon meg jót kuncogok, h metszet rajzokat keverték tervdokumentációval. Legyetek őszinték... de láttátok már tervdokumentációt? És műveleti utasítás? Mert amiket emlegették, az egy koncepcionális terv része (a metszet ábra nyilván nem). Viszont rögtön elnézést kérek 2 esetben; ad 1 villantotok egy NASA, sw, etc állandó belépőt, ad 2 mutattok egy általatok összerakott tervdoksit. Azt meg nem tekintem "utána nézésnek" ha neten búvárkodsz... Sajna első vh kapcsán tapasztalom, h mennyire alkalmatlan komoly kutatásra a világháló.Fogalmazzunk úgy, hogy rappali sztereotípikában kommentelt. Ő nem tudja, vagy más nem, akkor = azzal, hogy titkos. Az, hogy utána nézzen, az luxus. De persze én vagyok a "konstans menopauzás ronda nő" és persze csak nekem lehet stílusom. És akkor csodálkoznak egyesek, hogy néha lerepül az ékszíj...
Egész korrekt videó, csak 1:00-nál mondja a szokásos butaságot és az SR-72-est meg mint valami létező dolgot propagálja. Hogy miért, az nem vágom.
Máshogy nem ment emberi hatótávval.Hát ez tényleg a hajtóművek oszája.
(meg lehet így is oldani a száguldást, csak -legalábbis számomra- jó bonyolultan)
A MiG-25-ösöknek jó lett volna legalább a bypass csőrendszer a hajtóműveikhez, ha már a torlósugárhajtóműves megoldás nem is jöhetett szóba.Hát ez tényleg a hajtóművek oszája.
(meg lehet így is oldani a száguldást, csak -legalábbis számomra- jó bonyolultan)

A Haditechnikai Összefoglalóban picit bővebben is olvashatsz a típusról és annak elődjeiről is, a 60. oldaltól.Ha már érdekességnél tartunk, nemrég olvastam, hogyan lett a madár neve SR-71
https://theaviationgeekclub.com/sr-71-or-rs-71-how-the-legendary-blackbird-got-her-designation/
...szóval a diszlexiás Johnson összekeverte a betüket egy állami tájékoztató ülésen.
Így lett az eredet RS-71ből (Reconnaissance/Felderítő) SR-71! Lol![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..