Pirat:
Megkövetlek, igaz beleírtad, csak mire odáig érek nem látok a....... Mit ígértek egyébként pl az An szétfikázásáért? Ill az elmúlt néhány évben hogy-hogy nem jutottál ezekre a következtetésekre....Vagy a finn Mi-8-akkal kapcsolatban nem kellett volna ugyanerre jutni?
Amikor a Gripent rendszeresítettük? Arról írtál? AS+TG megvan, megkeresem a cikkeket.
Jó, nem kell válaszolnod, már rég rájöttem a két-számjegyű iq-mal.
Duck...hát engem nem zavar a saját két-számjegyű iq-m. Ellenben másoké picit igen. Arról nem tehetek, hogy pl Te nem ismered fel az érveket, pedig ott vannak. Elmagyarázom neked: a többiek-akiket "bevédesz"- azért nem "vitatkoznak" velem, mert nem lehet. Tudják, hogy igazam van. Annál meg sokkal többet is sztem, csak nem írják le.
Próbáld meg visszaolvasni a topikot, vagy magyaráztasd el vkivel, ha nem érted. Vannak itt bizonyos összefüggések, amiket talán nem egyszerű megértened, igaz lehet, csak a sorok között találnád meg....Mit kéne linkeljek? Van tudás
. Te ehhez a témához nem értesz, ez nem baj, csak akkor ne alkoss véleményt. Rólam még úgy se...
Nincs nagy végzettségem, de a "hogy" elé nem hiányzik vmi???