Ha már szerb haderő fejlesztés beteszek néhány képet talán még nem voltak
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
Remélem, hogy ilyesmi lesz nekünk is a PZH-hoz.
Ha már szerb haderő fejlesztés beteszek néhány képet talán még nem voltak
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
Nora B-52 - Wikipedia
en.wikipedia.org
Opcionálisan ha lesz horvát szerb közeledés logikus lépés lehet a azonos típus.
A utolsó bekezdés kicsit zagyvára sikerült.
Nem lehetne konkretizálni és nem virágnyelven írni?
Ezt nyugodtan tegye be a szerb haderő fejlesztési topikba is.https://www.latribune.fr/entreprise...-elle-monter-aussi-dans-le-rafale-912726.html
Állítólag Szerbia is érdeklődik a Rafale iránt (12 gép vásárlása).
Még annyit hogy 12 új gép ahogyan a cikk írja.https://www.latribune.fr/entreprise...-elle-monter-aussi-dans-le-rafale-912726.html

Várjuk ki a végét, mert a ruszkik ennek biztos nem fognak örülni...!!!https://www.latribune.fr/entreprise...-elle-monter-aussi-dans-le-rafale-912726.html

Annyi hogy tud a kettő párhuzamosan üzemelni.A francia média értesülése szerint még ebben az évben tizenkét új Rafale vadászrepülőgépet vásárolhat Szerbia – írja a B92.
Arról is beszámoltak, hogy a tárgyalások során először hat, majd tizenkét vadászgépben állapodtak meg a felek.
Hozzátették, hogy a Dassault Aviation repülőgépgyár március elején nyújtotta be ajánlatát, az új vadászgépek vásárlása pedig lehetővé teszi Szerbiának, hogy modernizálja flottáját.
Olvastam már ezt télen is hogy az opciók között van a Rafale vásárlása. De nem igazán láttam rá sok esélyt. Egy biztos, az orosz gépek kilőve szankciók miatt, valószinűleg jó időre.
Ez remek lenne ha Rafale gépeket vásárolnánk a Mig29 es flotta leváltására
A szerbek nem szankciózzák le oroszországotA francia média értesülése szerint még ebben az évben tizenkét új Rafale vadászrepülőgépet vásárolhat Szerbia – írja a B92.
Arról is beszámoltak, hogy a tárgyalások során először hat, majd tizenkét vadászgépben állapodtak meg a felek.
Hozzátették, hogy a Dassault Aviation repülőgépgyár március elején nyújtotta be ajánlatát, az új vadászgépek vásárlása pedig lehetővé teszi Szerbiának, hogy modernizálja flottáját.
Olvastam már ezt télen is hogy az opciók között van a Rafale vásárlása. De nem igazán láttam rá sok esélyt. Egy biztos, az orosz gépek kilőve szankciók miatt, valószinűleg jó időre.
Ez remek lenne ha Rafale gépeket vásárolnánk a Mig29 es flotta leváltására
Persze ezt tudom. De nem erre célóztam. Hanem mert nem nem tudják megépíteni se az oroszok a gépeket a import alkatrészek hiánya miatt.A szerbek nem szankciózzák le oroszországot
Viszik a 2020-ban megrendelt FK-3 (kissé "butított" HQ-22) légvédelmi rakéta rendszert.Napok óta folyamatosan jönnek a kínai Y-20-as katonai teherszállítók Belgrádba (Batajnica és Surčin), a Boszporusz éríntésével.![]()
Persze. A balkán biztpol topikban írtam már róla régebben ha jól emlékszem. Nem tudom h át lett e helyezve ide, nem figyeltem.Vettek valamit Kínából?
+a 12 használt horvát ha közép távon esetleg lenne biztonság politikai együttműködés köztük.Na most már biztos.
12+12 szép kis darabszám. És még jók is...
![]()
Dobják a szerbek a kínossá vált orosz vadászrepülőket - Világgazdaság
A Világgazdaság megbízható, naprakész, objektív információforrás, az üzleti élet befolyásos, mértékadó lapja.www.vg.hu
Nem vizsgáltam háborús aspektusból.+a 12 használt horvát ha közép távon esetleg lenne biztonság politikai együttműködés köztük.
Ez már 36 dassault rafale ez a térségben kb. elég /olaszokkal szemben nem de ott a szlovének mint ütköző + adria + olasz a "délszláv" légierő kiütésével nem sokra menne be kellene menniük szárazföldön is.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..