Megérkeztek Beszovecre (Karélia) a Szu-35Sz gépek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A háttér miatt baromi jók képek.Megérkeztek Beszovecre (Karélia) a Szu-35Sz gépek.
Na neeee!!!
NEM AKAROK HINNI A SZEMEIMNEK!!!
Nekem nem ez ígérték! Már a végén annyi, de annyi bizonyítékot toltak az orrom elé, hogy kezdtem kételkedni a saját igazamban.
Erre meg jön ez a hír.
Not a Done Deal: Russia and China are Still Negotiating Sale of Su-35 Fighter and S-400 System
http://nationalinterest.org/blog/th...-china-are-still-negotiating-sale-su-35-18419
Na neeee!!!
NEM AKAROK HINNI A SZEMEIMNEK!!!
Nekem nem ez ígérték! Már a végén annyi, de annyi bizonyítékot toltak az orrom elé, hogy kezdtem kételkedni a saját igazamban.
Erre meg jön ez a hír.
Not a Done Deal: Russia and China are Still Negotiating Sale of Su-35 Fighter and S-400 System
http://nationalinterest.org/blog/th...-china-are-still-negotiating-sale-su-35-18419
A 04-es Szu-35Sz
Ha nem is lesz biznisz, akkor az nem feltétlenül a kinaiak döntése miatt lesz. :
110 mm-el hosszab mint az RVV-AE, tomege 15 kg-val tobb mint az RVV-AE, harci rész tomege 2,5 kg-val tobb mint az RVV-AE, hatótáv(maximális) 110 kmMegközelítőleg lehet tudni ennek az R-77-1 nek a paraméteretit? Konkrétan a hatótáv értékeit.
Gondolom ezt az úgy kell a megrendelés mint egy falat kenyér dolgot is a kitalációkhoz sorolod.Elmondom, hogy, hogyan is képzelem el én a "dolgokat". Persze lehetséges, hogy hatalmasat tévedek ezt belátom, de azért mégis. Számomra ez a leghihetőbb változata a történéseknek.
A Szuhojnak úgy kell a megrendelés a Szu-35-re mint egy falat kenyér, ezért kitalálták ezt a kínai eladás históriát, amivel állandóan a hírekben lehet szerepelni. Az egésznek még van is alapja, mert a kínaiak tényleg vásároltak nagyobb mennyiségű Szu-27 változatokat és azokban az években még lehetséges, hogy komolyan is érdekelte őket a típus. Csakhogy a Szu-35 program egyre többet és többet késet és addigra a kínaiak is előálltak a saját Szu-27 változatukkal.
A Szuhoj viszont tovább nyomja ezt az eladásos dolgot, mivel jó ha a típus egyfolytában a címlapokon szerepet. Tudják azt is, hogy a kínaiak nagyon ritkán (szinte soha) nem cáfolnak vagy erősítenek meg ilyen híreket hivatalosan, továbbá vannak annyira "jófejek", hogy nem fogják megalázni őket egy nyílt visszautasítással.
A teljesség igénye nélkül pár cikk ami itt a HTKA-n jelent meg vagy négy éve:
https://htka.hu/2012/03/02/kina-szu-35-ost-es-sz-400-ast-venne/
https://htka.hu/2012/11/26/kina-megkaphatja-a-szu-35-ost/
https://htka.hu/2012/11/17/ujabb-kinai-orosz-targyalasok-a-szu-35-eladasarol/
Nagyjából ugyanazok a szövegek: "akarják de nagyon", "eladjuk nekik", "lehet mégse mert még képesek és lemásolják" stb. stb.
Gondolom ezt az úgy kell a megrendelés mint egy falat kenyér dolgot is a kitalációkhoz sorolod.
Folyamatos megrendelés van rájuk.Olvass kicsit utána.Ha gondolod igen. De eddig hány konkrét üzletet ütöttek nyélbe? Nem az érdekel, hogy hányan érdeklődtek iránta, meg kikkel mennyit tárgyaltak mostanáig. Hány gépet sikerült mostanáig eladni?
Konkrét számokat szeretnék látni, konkrét vevőkkel.
Szerintem nem is tudnának többet gyártani.Ha gondolod igen. De eddig hány konkrét üzletet ütöttek nyélbe? Nem az érdekel, hogy hányan érdeklődtek iránta, meg kikkel mennyit tárgyaltak mostanáig. Hány gépet sikerült mostanáig eladni?
Konkrét számokat szeretnék látni, konkrét vevőkkel.
Mack
Egyelőre van egy àllìtàsunk, amit sem megerősìteni, sem pedig megcàfolni nem hajlandó a màsik fèl.
Ebből persze le lehet vonni azt a kövekeztetèst, hogy az hazudik, aki mond valamit ès az mond igazat, aki nem mond semmit. Csak hàt elèg fura ez ìgy....