Lehet, hogy le vagyok maradva, de akkor most a Szu-35S hivatalosan rendszeresítve van már Oo.-ban, vagy még nincs?
zsolti
Nem akarlak elkeseríteni de ha pénz kell akkor nekünk van a legszarabb ha pedig eladni akarjuk nekünk van a legjobb...
...
. Csak azért én olyan véleményeket is láttam már, ezen az oldalon is, ahol tolóerő tömeg arányokkal, magasság alapján változó hajtómű hatásfok változásokkal, állásszögekkel, meg egyéb nagyon komoly szakzsargonnal volt az alátámasztva, hogy miért a RAPTOR a világ legjobb WVR gépe IS. A rafale sem lehet egyébként olyan hű de nagy világító bálna az ellenséges radarokon, HA lehet hinni a franciáknak 
 ! Persze, itt senkinek sem lehet hinni haha!Felesleges ezen rugózni, mivel bármilyen számadat is van a birtokodban, akár valós, akár reklámadat, van még pár faktor, ami elviheti a végeredményt akármelyik irányba. A légiharcok sokszor olyan koránt sem látványos elemeken múlnak, mint a taktika, a pilóták képzettsége, lelkiállapota, a fegyverzet hatékonysága, az időjárás, az üzemeltetés háttere, az üzemanyag biztosítása, a várható erősítés megléte, vagy hiánya, az ellenséges vagy hazai terület feletti katapultálás túlélési esélyei, a morál.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..