Tényleg lehetne igaz csak kb. nincs értelme mint ahogy mondtam részletekbe menő technikai dolgokról következtetést levonni, az S-300 teljesítménye nem feltétlen hiteles, a radarok működési elve és megvalósításának részletei meg aztán főleg nem egyeznek a valósággal.
Egyetértünk.
A kreténség szimtől vagy attól függetlenül az marad, a példáid meg eltúlzottak.
Így van, a hülyéken a szimulátor sem segít (nem is erre találták ki), a túlzás pedig szándékos volt.
És szerinted a topikban lévő emberek közül ez hány emberre igaz?
Passz. Viszont azt tudom, hogy a legszórakoztatóbb trollkodás az, amikor az FB-n egy híroldal mondjuk orvosi témájú írásánál a hozzászólások közé (a példánál maradva IRL orvosként) betolsz egy ártatlan szakmai kérdést, mire a sok agyhalott barom elkezdi nyomni rá a hülyeségeit. Teljesen felesleges elárulni nekik, hogy te értesz hozzá, hiszen te az ő hülyeségeiken akarsz röhögni, eszed ágában sincs őket felvilágosítani semmiről, hiszen az egészről halvány lila gőzük sincs. A kérdésre tekintettel senkiben fel nem merül, hogy te orvos lennél, viszont reggelre olyan izomlázad lesz a röhögéstől, hogy megmozdulni nem bírsz, aztán odabent folytathatod a kollégákkal a röhögést, hiszen olvasták ők is és ők aztán valóban tudják, hogy te bizony képben vagy a dologgal, valamint azt is, hogy a kívülállók mennyi baromságot hordtak össze.
Egyszer próbáld ki, érdemes.
<i>(Nem, nem vagyok orvos.)</i>
Teljesen mindegy, hogy ki, ha legalább annyit nem képes kibökni, hogy egyáltalán miért gondolja, azt amit, akkor teljesen lényegtelen. Persze ha meg valaki beírja, hogy azért mert ő kanadában 18-ason repül, akkor a többiek meg majd jól kiröhögik, hogy persze, szóval alapvetően semmi értelme az egésznek. Azt viszont nem értem, hogy miért nem lehet értelmesen beszélgetni.
Ilyenek az emberek: hiába vagy te valóban és ténylegesen a valóságban vadászpilóta, ha a többieknek nem jön be, amit írsz, akkor úgysem hisznek neked, márpedig ilyen esetben minek bizonygatnád a vadászpilótaságodat feleslegesen? Az értelmes beszélgetés akadályainak ott vannak még a pszichés, valamint a tudás- vagy stílusbeli okok, de a legfőbb gond a hit: próbálj meg meggyőzni egy hívőt, hogy Noé bárkáján nem fért el az összes állatból egy-egy pár. Ki fog röhögni: de bizony, hogy elfért, mert "írva vagyon". Számolgathatsz neki napestig, lesz*rja.
A laikusok még rosszabbak: értik ők, hogy 1+1=2, meg azt is, hogy a fizika az fizika, de kiröhögnek vele, mert egy vadászgép tervrajzainak elkészítése után tudják, hogy nem indul egyből a sorozatgyártás, hanem berakják a leendő gép kicsinyített mását a szélcsatornába, fejvakarás, áttervezés, szélcsatorna, áttervezés, prototípus, teljes újratervezés, újabb proto, áttervezés, újabb proto, áttervezés, újabb proto, előszéria, hűb*zdmeg, áttervezés, "ezdesz*r", program törlése - vagy "hagydafrancbagyárcsukmá'". Pedig 1+1=2, és a fizika az fizika.
Ezzel pedig megérkeztük az általában mindenki által ismert elmélet/gyakorlat problémához.
Ezek mind-mind súlyos nézeteltérésekre adnak okot, vagyis végképp lőttek az értelmes beszélgetésnek.