Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

2nd_ser_su-35_07_hires.jpg

097556.jpg

097560.jpg

098650.jpg

098648.jpg

097782.jpg

099409.jpg

file.php

097785.jpg

099325.jpg

098649.jpg

097783.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Furcsa, ohogy a fegyvertartó gerendák sötét színűek a gép alja meg szürke.

A fegyvertartó pilonok készletből vannak, a gép festése meg olyan, amilyen. A háromtónusú kék festéses kontingensnél ez már nem akkora kontraszt, azoknak jól áll az R-73-asok sötét, vagy a Szu-27-esekről kölcsönvett világosszürke, ahogy az AKU-170-es egészen világos indítója is.

Valóban!Éreztem,hogy valami nem stimmel de nem jöttem rá.Még egy ok,hogy akár kézzel is de újra fessék őket azonnal.
Na ezt én is támogatom, van a Szuhojoknak több szép és ütős festésmintája is, de ez a sötétszürke nálam is nagyon a másik véglet!!

Nekem nagyon tetszik ez a kétszínű festés. A gerenda is legyen jó szinű, oszt csá.

Igazából soha nem értettem, hogy a F-15E miért teljesen egyszínű. Gyakorlailag ugyanabban a profilbsn tolja manapság, mint az F-16, oszt mégsem egyszínűek. Mikor volt utoljára élesben éjszakai low level penetraition F-15E-vel? Hát 1991-ben...

A két szín éles kontrasztja légiharcban nagyon feltűnő.
Nem tudnám megmondani, hogy mennyire gyakran és milyen arányban látható a két szín egyszerre. Vagy a gép alját vagy a tetejét látod. Oldalról látod csak a két színt egyerre. Egy vadászgépre igen ritkán látni rá pont oldalról sokáig.