Megvan az elso kulfoldi megrendelés. Algéria 12 darab Szu-32 -est rendelt bombázó konfigurációban. Az uzlet értéke 500 millió USD,
Nem tudom mennyibe fáj most a használt F-16, de ha ez a Szu-32 butított változat, nem sokkal butább, mint a "nagytesó", hát bizony az Algírok jó bizniszt kötnek, gyanúsan, mert azért ez Orosz technológia ide - oda, egy komoly csapásmérő potenciállal rendelkező típus család, az F-15E kategóriája. Az sanszonan DUPLA ennyibe fáj.
<blockquote rel="zsolti">Nem tudom mennyibe fáj most a használt F-16, de ha ez a Szu-32 butított változat, nem sokkal butább, mint a "nagytesó", hát bizony az Algírok jó bizniszt kötnek, gyanúsan, mert azért ez Orosz technológia ide - oda, egy komoly csapásmérő potenciállal rendelkező típus család, az F-15E kategóriája. Az sanszonan DUPLA ennyibe fáj.
Akkor ezek is nagy kedvenceim lesznek...
Nem tudom mennyibe fáj most a használt F-16, de ha ez a Szu-32 butított változat, nem sokkal butább, mint a "nagytesó", hát bizony az Algírok jó bizniszt kötnek, gyanúsan, mert azért ez Orosz technológia ide - oda, egy komoly csapásmérő potenciállal rendelkező típus család, az F-15E kategóriája. Az sanszonan DUPLA ennyibe fáj.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..