Má alig várom, hogy FAB bombákat és UB blokkokat eregessen.
Az is több lenne, mint amit a J-20-ról eddig eregettek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Má alig várom, hogy FAB bombákat és UB blokkokat eregessen.
Sajnos igen. Ők így gondolkodnak. Véleményezésben, fikázásban nagyon ott vannak, de valójában annyi fáradtságot sem vesznek, hogy legalább alap szinten figyelemmel kísérjék a fejlesztést.
Nem, nem láttam, orosz repülés nem érdekel annyira (rossz tapasztalat).
Ezt az érvet sem értem. Az F-35-ről kiadott tesztvideóket sem civilek készítik, de azokat kiadják. Ez nem érv semmire...Egyébként a PAK-FA állami tesztjei a 929. Repülési Kutató Központban Aktyubinszkban folynak(tak)(1. szakasz 2017 végén befejeződött). Ami zárt terület, ott nincs senki aki képeket, videókat készítsen. Nyilván készültek videó anyagok a VM számára.
Honnan tudod, hogy mit eregettek (vagy nem) J-20-ról?Az is több lenne, mint amit a J-20-ról eddig eregettek.
Ez a komment legfeljebb trollkodásra jó.Úgy vettem észre, hogy elég elterjedt a nyugati hadtech kedvelő között, hogy míg az amcsi, és más nyugati cuccok képességeivel maximálisan, szinte részletekbe menő módon képben vannak, addig az orosz és kínai fejlesztéseket vagy egyáltalán nem , vagy csak nagyon felületesen ismerik. Furcsa.
Ezt hasonlóan látom. Itt ott vannak fogalmak néhány embernél, de masszív előítéletek, és kemény kijelentések, pl.: "légi harcra a gép alkalmatlan" by Angelsoul, " gépágyúval alkalmas rá" by Mac, etc etc.Milyen rossz tapasztalatod van az orosz repüléssel? S ha a rossz tapasztalat miatt nem követed az orosz repülőipar fejlesztéseit, akkor mi alapján mondasz véleményt róla?
Úgy vettem észre, hogy elég elterjedt a nyugati hadtech kedvelő között, hogy míg az amcsi, és más nyugati cuccok képességeivel maximálisan, szinte részletekbe menő módon képben vannak, addig az orosz és kínai fejlesztéseket vagy egyáltalán nem , vagy csak nagyon felületesen ismerik. Furcsa.
Ezzel azért remélem érzed hogy azt támasztottad alá amit Ő írt, hogy nem nagyon vannak/lehetnek képben azok az emberek a "keleti technikával" akik egyébként hogy a te szófordulatoddal éljek, sokszor "veretes kijelentéseket" tesznek, meg egyértelműen nyilatkoznak relációjelekről két típus összevetésénél. S itt jön be az az általam elég sokat szajkózott frázis, hogy bizony van amit nem tudhatunk, mi a valós helyzet. Fényképekre, videókra én nem alapozok semmit, ahogy arra sem hogy az EX Jugo vagy Iraki hadsereg zömében keleti technikáját hogyan gyalázta le sokszoros nyugati túlerő.Ez a komment legfeljebb trollkodásra jó.
Izé...
- Mutass kínai flight manualokat a típusokról, videót a kabinokról mutatv az MFD-n megjelenő infókat stb.
- Egyes orosz cuccokról van már eredeti manual fent (hidegháborús eszközök), de kijelenteni olyat, hogy "ismermi a kínani és orosz fejlesztéseket" picit vicces. Mert hogy forrás az nincs róluk... Az Sz-400 esetén egyes fotókon látni érdekes dolgokat. A tűnyalábok pásztázsi módszerétől kezdve más apróságokat.
- Ehhez képest pl. a Patriotról szereplő dolgok az Összefoglalóban az eredeti manualokból származnak.
Gondolom pont úgy ahogy te azt hogy gépágyúval alkalmas a Szu-57 a légi harcra, Ő még nem látta az ellenkezőjét. Az mostanság ITT mindenre elég érv mindenkinek.Honnan tudod, hogy mit eregettek (vagy nem) J-20-ról?
Gyúrjál kicsit a szövegértelmezésre és gondokodásra...Ezzel azért remélem érzed hogy azt támasztottad alá amit Ő írt, hogy nem nagyon vannak/lehetnek képben azok az emberek a "keleti technikával" akik egyébként hogy a te szófordulatoddal éljek, sokszor "veretes kijelentéseket" tesznek, meg egyértelműen nyilatkoznak relációjelekről két típus összevetésénél. S itt jön be az az általam elég sokat szajkózott frázis, hogy bizony van amit nem tudhatunk, mi a valós helyzet. Fényképekre, videókra én nem alapozok semmit, ahogy arra sem hogy az EX Jugo vagy Iraki hadsereg zömében keleti technikáját hogyan gyalázta le sokszoros nyugati túlerő.
Ezt az érvet sem értem. Az F-35-ről kiadott tesztvideóket sem civilek készítik, de azokat kiadják. Ez nem érv semmire...
Azzal lehet jönni, hogy más a transzparencia az USA-ban, de érvnek ez logikailag nem használható.
Jaj, ne...Egyik kommentelő nem látott még videókat rakéták indításáról . Aktyubinszk az nem Zsukovszkij, hogy oda mész a reptér közelébe és lefotózod a gépeket... Idővel majd szerintem közzé teszik, ha akarják azokat a videókat.
Én nem állítottam soha semmi rosszat sem az F-22-ről, sem az F-35 ről, dícsérni szoktam mindkettőt. Ahogy az eurokacsákat is. Mind kiváló fegyverrendszer, repülőgép.Gyúrjál kicsit a szövegértelmezésre és gondokodásra...
Szóval vicces a képben levés arról, amiről forrás nincs és kvázi nem repült semmit az F-35-höz, de minden máshoz képest is.
- Az Összefoglalóban levő F-35 és annak minden képességének értelmezére forrás van és fizika mögött. Videók, demórepülés, repteljesítmény diagram, fligth manualok és ezek összevetése és abból számolgatás számszerű adatok alapján.
- Mutass nem korlátozott demót PAK-FA-ról. Mutas Ps diagramokat orosz gépekről, stb.
Röviden. Lol...
Igen, a kijelentés túzó, hiszen távolság és céltípus nincs ott. De megint ott tartrunk, hogy ebbe kötsz bele, de amikor bezzeg az OLSz-35 vagy a PIRATE-ról an szó, akkor körbe van szopkodva az IRST, de az F-35 + DAS az persze a "nem működik" kateória. Pedig erről van tesztvideó, több is. A többiről meg a marketing anyagok...Nem is igaz, az F-35 ről ott vannak a full korrekt reklám videók tucatjai a neten, minden tudás elérhető bárkinek.
Ez is pl. egy kitörölhetetlen gyöngyszem, a személyes kedvencem a végén a mottó, főleg amilyen lelkesedéssel mondja a narrátor !
"Seeing everything, everywhere, all the time."
Ezt hasonlóan látom. Itt ott vannak fogalmak néhány embernél, de masszív előítéletek, és kemény kijelentések, pl.: "légi harcra a gép alkalmatlan" by Angelsoul, " gépágyúval alkalmas rá" by Mac, etc etc.
Aztán jön Boki és leírja hogy az uccsó két gépben benne van elméletileg 1,5 éve minden amelyekkel fegyverzet tesztek is zajlanak, illetve marketing ÉS GYAKORLÁS/TAPASZTALAT szerzés céljából érkeztek esélyesen, erre jön balázs aki ebből annyit lát miközben Dudival perlekedik, hogy még Boki is leírta hogy CSAK marketing célból vannak ott...
Ezt én nem tudom megérteni, miért kell csinálni...