Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Nem hiszem el, hogy nem tudnak már valami szabvány színt használni. Ez az egyszínű olyan mintha Indiának készült volna. Minden típusnak van vagy 3 féle színe. Két gyárban nem tudnak egyforma festéket használni ez már vicc.
És akkor azt még nem is mondtam, hogy a makettező agyf*szt kap mire lefesti a gépet már más van az eredetin :)

Ezen mintha már jobban be lennének burkolva a hajtóművek, mint az előző modelleken.

Urak!
A Muki mögött az a lelógó szárnyrész micsoda?
Szerintem egy pár helyen még rá fér a madárkára egy kis fejlesztés, csiszolgatás. Bízom benne, hogy nem azért fogják lezárni a berepülési programot, mert lejárt az idő, hanem mert rendben vannak a dolgok.
Én úgy látom, hogy a barna festésű nem kamu kép, de egy photoshoppal csodákat lehet tenni.

Az az első légterelő szárnyacska, a Gripenen is van, csak ott nincs ennyire egyben a szarnnyal.

A mozgatható LERX oldalra nem mozog, csak képes aszimmetrikusan is kitérni, mint ahogy a szárnyak belépőélei is képesek egymástól függetlenül is mozogni.

"Nem hiszem el, hogy nem tudnak már valami szabvány színt használni. "

Én sem értem a j-20 is sokkal szebb az új szürke festésben mint amikor fekete volt.
Amolyan rendezetlennek tűnik a légerő az oroszoknál ahány gép annyi féle festés .

Ez csak proto, még a festés színeket is tesztelik. Szerintem ez is olyan színu lesz mint az 055-os.

nem, hiszen a két-két bekötési pontja fix, azok mentén csak fel/le mozoghat.

Úgy néz ki, sínen mozog előre-lefelé a belépőéllel párhuzamosan, tehát kicsit kifelé is, szerkezetileg olyan lehet, mint egy réselt orrsegédszárny.

Értem én, hogy proto de a többi gépük színénél is olyan világtalanság van amit máshol nem látsz. Vagy az is lehet, hogy olyan színűek lesznek amilyen festéket a legközelebbi boltban kapnak.

Nem étrem mi a gond a festéssel. Ez most szürke, ami vagy a végleges színe vagy nem. Az amerikai gépek nagy része is szürke, hol sötétebb hol világosabb. Az mért nem baj? Az előző PAK-FA protonak meg kifejezetten szép volt a festése.

Hétvégén átnéztem az orosz fórumokat, de sehol sem volt ez a foto errol a géprol .
ceXDUFV_LRQ.jpg

Lehet,hogy ez a T-50 KNSZ, nem pedig a T-50-6 ?