Kitől vársz, gondoltam megkérdezem hogy tudjam mit kell olvasni ?
Megfogtâl! 1:0 neked.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kitől vársz, gondoltam megkérdezem hogy tudjam mit kell olvasni ?
A németek simán kretének. Ennyi.Ezért sem világos nekem a németek váratlanul támadt vonzalma a Super Hornet irányába.
Ezért sem világos nekem a németek váratlanul támadt vonzalma a Super Hornet irányába.
NŐK vezetik.Erre mit lehet mondani?
De tényleg?
Kik vezetik azt az országot?
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Azért azt az átlag orosz sem hiheti el, hogy a tesztelt új gépük lever minden amerikait. Csak így, csuklóból...
A németek simán kretének. Ennyi.
Az energetikát odaverték a földhöz úgy, hogy végén a nagy német zöld fordulat kínai napelemmel ment. Meg import francia áram. Tisztább nem, de drágább lett az áram úgy, hogy az építési költség egy része ment Kínba. Ez ám aztán a megoldás...
Most nukis képes gépet akarnak (MINEK?), de nehogy mán arra képes európai legyen. Kimondja a politikai vezér, hogy aki F-35-ről beszél, az repül, ahogy repült is a légierő vezére....
... majd vesznek F-18-at, ami gravitációs bombát kb. a mesében tudna oda elvinni, ahova szánják.
Erre mit lehet mondani?
De tényleg?
Kik vezetik azt az országot?
Ehhez mennyire kell hülyének lenni?
Ok, igaz. Néha kicsit többet nézek ki a fajomból, utána gyorsan visszatérek a Nagy Piros Gomb Egyházához.Bocs, hogy belenyúltam a hozzászólásodba, de nézd már meg, hogy szerte a világban amúgy komoly, tanult, értelmes emberek képesek elhinni - és védeni körömszakadtukig(!) - erkölcsi elveket is tartalmazó mesekönyvek sztorijait...igen; különböző vallások könyveire gondoltam.
Akkor miért ne hihetnének repülni láthatóan meggyőzően képes repülőgépek képességeiben?
Jo esellyel mar tobb F35 van legyartva mint Eurofighter.A Luftwaffe F-35-öt akart, de a politikusok megtiltották a katonáknak hogy ezt mondják és kirúgásokkal/leváltásokkal fenyegették őket. Az is valószínű hogy Trump erőltette hogy a németek valamit vegyenek/mentsék meg a Boeing-ot. Az is valószínű hogy az amerikaiaknak nem amerikai típusra nem sok kedvük volt integráltatni az atomfegyverüket. Németország meg ragaszkodott a Németországban tárolt amerikai atomfegyverekhez és a német bevethetőségükhöz, ami egyébként NATO "feladatátvételi képesség" is. Ezért kompromisszumként kitalálták hogy akkor 45 Super Hornet lesz. Így az F-35 ellenes Airbus lobbi is örülhetett. És hogy még jobban örüljenek, rendelnek még tőlük 90 Eurofightert is. Kb. így lett 45 Super Hornet és 90 Eurofighter a 90 Tornado leváltására.
.Jo esellyel mar tobb F35 van legyartva mint Eurofighter.
.Svédországot kik vezetik?A miniszterelnök legmagasabb iskolai vegzettsege egy hegesztőbtanfolyam,meg úgy általában a kormány tagjai Európában az egyik legaluliskolázotabbak.
Itt az újabb vadbaromság a szu-57 kapcsán .
https://vpk.name/news/389564_nazvany_boevye_preimushestva_su-57_pered_f-22_i_f-35.html
Irja hogy a szu-57-es fegyverzete is fölényben és erre elkezdik R-37M rakétát szembe állítani az aim-120D-vel
Mindezt azzal indokolják hogy az r-37M négyszer nagyobb a hatótávolság mint az aim-120D-nek
Persze azt is tudjuk hogy awacs és tanker gépre megy az R-37M és rossz az összehasonlítás (Na de az orosz propi)
Meg azzal jönnek a cikkben hogy a szu-57-nek ott a X-47M2 "Dagger .Aham! Egy sorozatban nem gyártott gépről és papiron létező (vagy teszt) rakétákkal hasonlítja össze a mára már potens légvédelmekre is veszélyes f-35 gépet . T-14 ről most nem írtak semmit de bírom mikor irják hogy "Nincs analógja a világon"
Aztán már az m1a2 sep v4 is már aktiv védelemmel van ellátva . Hol is van az t-90m-ről hm?
.
.
Van ez igy. Magyarorszag leggazdagabb embere, a miniszterelnök fö bizalmasa meg kicsoda....?
F 22+
F 22+
F 35
=Szu 57
22+35=57 mind a ket jenki gép képességét egyesíti mondjak az orosz rajongók.
Értem en hogy jol hangzik ez .De! En is megkerdezlek : Hol van a pakfa gépről a eots es a vontatott csali? Hisz ez a kettő szukseges a szárazföldi támadásra es annak kivédésére
Így elsőre, nem sikerült megértened boki mondandóját.22+35=57 mind a ket jenki gép képességét egyesíti mondjak az orosz rajongók.
Értem en hogy jol hangzik ez .De! En is megkerdezlek : Hol van a pakfa gépről a eots es a vontatott csali? Hisz ez a kettő szukseges a szárazföldi támadásra es annak kivédésére