Hogyne lennének gyártásban, hiszen az orosz VM által 2020-ban(Armija-2020) megrendelt újabb tétel Szu-35Sz gyártása folyikNem tudom, hogy ezek mikori felvételek, de a Szu-35-ös ezek szerint még gyártásban van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogyne lennének gyártásban, hiszen az orosz VM által 2020-ban(Armija-2020) megrendelt újabb tétel Szu-35Sz gyártása folyikNem tudom, hogy ezek mikori felvételek, de a Szu-35-ös ezek szerint még gyártásban van.
Hogyne lennének gyártásban, hiszen az orosz VM által 2020-ban(Armija-2020) megrendelt újabb tétel Szu-35Sz gyártása folyik
A Szu-35Sz gépek az ukrán "speciális hadműveletben" csak R-77-1-el végrehajtott elfogási, illetve SEAD-PGM fegyverekkel légvédelem-lefogási bevetésekben vesznek részt.Az ukrán háború mutatja, hogy preciziós fegyverek nélkül mekkora hasznuk van...
Talán, mert nincs mivel. Amúgy egy hete volt RT hír, hogy Szu-35ösök valamit a földön támadtak. Volt videó is, de én semmi érdekeset se láttam rajta, hát nem tettem be.A Szu-35Sz gépek az ukrán "speciális hadműveletben" csak R-77-1-el végrehajtott elfogási, illetve SEAD-PGM fegyverekkel légvédelem-lefogási bevetésekben vesznek részt.
H-31P(radaragyilkos) rakétákat indítanak földi radarállomások ellen.Talán, mert nincs mivel. Amúgy egy hete volt RT hír, hogy Szu-35ösök valamit a földön támadtak. Volt videó is, de én semmi érdekeset se láttam rajta, hát nem tettem be.
A Szu-35Sz gépek az ukrán "speciális hadműveletben" csak R-77-1-el végrehajtott elfogási, illetve SEAD-PGM fegyverekkel légvédelem-lefogási bevetésekben vesznek részt.
Az ukrán háború mutatja, hogy preciziós fegyverek nélkül mekkora hasznuk van...
Pontosan.A Szu-35Sz gépek az ukrán "speciális hadműveletben" csak R-77-1-el végrehajtott elfogási, illetve SEAD-PGM fegyverekkel légvédelem-lefogási bevetésekben vesznek részt.
Hát így kéne...., de nem fogják így csinálni.Pontosan.
Szerintem az elmúlt hónapok legfontosabb híre volt az 1000 iráni drón berendelése - ezzel közel USAF szintre emelhetik a drónhadviselésüket, elképesztő magas ugrást jelentenek számukra, kvázi most hagyhatják el a hidegháborús szintet (ami most azért eléggé jellemző még).
- Jelenleg is drón fölényben vannak, így viszont olyan dominanciát érnek el a levegőben, ami védhetetlen lesz az ukránoknak - ez pedig kulcsfontosságú nekik a beözönlő nyugati erő költséghatékony felszámolásában.
- Kiváltható ezekkel egy sor amúgy is fáradt madár - nevezetesen a Szu-25. CAS feladatokra bármelyik iráni drón jobb.
- Az RQ-170I (én csak így hívom...) elképesztő ugrás lesz nekik, ha megkapják - a csupaszárny LO platform kemény fejtörés lesz a légvédelemnek, főleg, ha hálózatba kötik.
Innen pedig a top end képességekre gyúrhatnak teljes erőbedobással, ami a Szu-57, Szu-35 és Szu-34 jelen helyzetben - és persze ezek fegyverzete. Mert van cucc ezekhez, csak kis számban (+tartaléka NATO huncutkodás esetére), de a drónok miatt kevesebb is kell majd, a high-end célokra. Ahogy az USAF is alkalmazza ezeket - a drón legnagyobb bája a költsége.
BTW ezek miatt valszeg megpörgetik az A-100 programot, mert ha olyan hálózatcentrikus drónónk/ember vezette gépek alkotta réteget akarnak, mint amit az amerikaiak csináltak Irak meg Afganisztán felett (volt mikor sokszáz drón volt bagdad légterében egyszerre+ helik, stb...), úgy kell nekik valami, ami ezt az egészet odafentről koordinálja (a műholdakkal együtt).
Idei Armiján kiállított gép: 52-es(szériagyártású)
Háát.. 5 havonta egy.Mit jelent a szériagyártás? Havi hány darabot?
Az A-100 hamvába holt fejlesztés a nyugati alkatrészek miatt. Az A-50 meg amiatt a hülyeség miatt, hogy mindhárom fegyvernem kommunikációs rendszerét beleépítették. Nagyobban biztos meg tudnák oldani az oroszok, de a repülőgép gyártásuk is a padlón van. A meglevő kb 50 A-50esből tán ha 25 tud felszállni, és ahogy a ruszkikat ismerem, annak a fele se működik. Viszont fasza jachtjaik vannak az árából a Földközin.Pontosan.
Szerintem az elmúlt hónapok legfontosabb híre volt az 1000 iráni drón berendelése - ezzel közel USAF szintre emelhetik a drónhadviselésüket, elképesztő magas ugrást jelentenek számukra, kvázi most hagyhatják el a hidegháborús szintet (ami most azért eléggé jellemző még).
- Jelenleg is drón fölényben vannak, így viszont olyan dominanciát érnek el a levegőben, ami védhetetlen lesz az ukránoknak - ez pedig kulcsfontosságú nekik a beözönlő nyugati erő költséghatékony felszámolásában.
- Kiváltható ezekkel egy sor amúgy is fáradt madár - nevezetesen a Szu-25. CAS feladatokra bármelyik iráni drón jobb.
- Az RQ-170I (én csak így hívom...) elképesztő ugrás lesz nekik, ha megkapják - a csupaszárny LO platform kemény fejtörés lesz a légvédelemnek, főleg, ha hálózatba kötik.
Innen pedig a top end képességekre gyúrhatnak teljes erőbedobással, ami a Szu-57, Szu-35 és Szu-34 jelen helyzetben - és persze ezek fegyverzete. Mert van cucc ezekhez, csak kis számban (+tartaléka NATO huncutkodás esetére), de a drónok miatt kevesebb is kell majd, a high-end célokra. Ahogy az USAF is alkalmazza ezeket - a drón legnagyobb bája a költsége.
BTW ezek miatt valszeg megpörgetik az A-100 programot, mert ha olyan hálózatcentrikus drónónk/ember vezette gépek alkotta réteget akarnak, mint amit az amerikaiak csináltak Irak meg Afganisztán felett (volt mikor sokszáz drón volt bagdad légterében egyszerre+ helik, stb...), úgy kell nekik valami, ami ezt az egészet odafentről koordinálja (a műholdakkal együtt).
Pontosan.
Valahogy így.Valahogy nem tudják össze fésülni a mérnökeiket,az ipart,meg a pénzt, hogy a megfelelő végeredmémyt kapják
Ment a lájk mert egyet értek ! Nézzük meg hogy a kis lengyelek miylen erő kivetítő képességet csinálnak majd évi 15 milliárdos kiadással .Az a bosszantó,számomra, hogy megvan a technológiájuk,a protóik,és a pénzük is,hogy a 4++ gent kimaxolják,céllövölde kellene pegyen az Ukrán hadművelet,és mégis sikerül elbaszni mindent,a hülyeség netovábbja volt 300 milliárd dodót külföldön tartani,evidens volt, hogy el fogják lopni,milyen légierőt,meg mennyi T14,T15-öt lehetett volna abból gyártani?
A rozsdakupac Kuznyecov,a felesleges 72-modernizációk,már 20 éve csak T90 kellene, hogy legyen nekik,stb.
Valahogy nem tudják össze fésülni a mérnökeiket,az ipart,meg a pénzt, hogy a megfelelő végeredmémyt kapják.
Alapvetően nem változik semmi, minden a régi tervek alapján megy tovább. Kaptak egy kis plusz pénzt, hogy kapják össze magukat. A MEO-t szigorítják az új teszt üzemmel, most már csak az a kérdés, hogy eddig hogyan MEO-ztak?