1. Nem tudom, hogy mi a "propi temó"? Nem tudom honnan veszed, hogy remegjen a világ, ezt maximum a nyugati sajtó szajkózza.
Putyin azt mondta, hogy az orosz hagyományos haderő gyengébb, mint a NATO-é, ebben benne van a légierő is.
2. Az, hogy full-ba tolva mennyi lenne behúzni Ukrajnát egy dolog. A másik, hogy pontosan az oroszok vigyáznak az ukrajnában élő orosz nemzetiségiekre, civilekre. Ukrajna meg pont nem. Nem nézték le az ukrán haderőt, főleg, hogy tudták, hogy a kiképzés és fegyverek tekintetében a NATO nem kis segítséget adott, ráadásul rengeteg fedett NATO katona vesz részt benne. A vezetést akarták semlegesíteni, illetve a hadsereg állományának lázadására számítottak, ami nem jött be. Rövid idő alatt foglaltak el nagy területeket, bizonyos célokat hamar elérve. Ez messze nem ukrán-orosz konfliktus, ezt maximum Te gondolod így.
Ehhez képest haladnak a saját tempójukban, láthatóan nem a katonai rész a legfontosabb. Annyira teszik oda magát a légierő, amennyire a szárazföldi erők.
4. De pontosan ez a kérdés, mert ezt kérdőjelezted meg.
6. Az nem stimmel, hogy valami sokkal nagyobb dolog van a háttérben. Csak ne lepődjünk meg később.
7. Honnan tudod, hogy hányszor és mivel csinálják. Pontosan Te is tudod, hogy az Ukrán légvédelem is elég potens erő volt, nem kevés eszközzel. A felderítést kiiktatták, de volt helyette másik. Vajon miért kellenek sürgősen légvédelmi fegyverek, ha olyan sok maradt volna?
8. Az oroszoknak nem csak Ukrajnát kell megoldaniuk katonailag, hanem túl kell élni egy gazdasági háborút. Nem árt a nagy egészet nézni.
9. Nem lesz semmi, maximum nem leszünk jóban. Nagy dolog. Én tisztelem a tudásodat, szorgalmadat, de a nagyképűségedet nem. Vitázhatunk normális hangnemben, nem szeretném semmiképpen eldurvítani. Másképpen látunk dolgokat, ennyi.