Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="Pocok75">púposabbnak tűnik, na!![]()
<blockquote rel="Pocok75">púposabbnak tűnik, na!![]()
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="joker">ok, visszalapozok.
A képen viszont érdekes az a grafika a rakétáról, nem tudom mennyire hivatalos ami rajta van. Azok a pöttyök körbe valósznűleg kis rakétahajtóművek, amik a kezdeti irányváltoztatásnál segítenek, hogy nagyobb szögből lehessen indtani.
Hogy van az, hogy (az első fotón) a gép elején szépen meg van oldva a szegecselés, hátul a hajtómű fölött meg olyan, mintha a munkás mérgében kalapáccsal csinálta volt, mert vasárnap behívták dolgozni?!
Kösz az infót. 1/4 fordulattal jól és biztonságosan tud az ott tartani?
Ha ezekről beszéltek, amit pirossal bekarikáztam, akkor én is szegecsekre tippelek. Ha meg netalán valamilyen gyorszár, mégis, mire ennyi?
![]()
Gyors-zárasnak a bekarikázott rész előtt a bal hmű fölötti lemezt mondanám, ahol vmi kis sárga peremű nyílás van (nyitva). Látszik az osztásán is a záraknak, hogy gyakoribb nyitogatásra tervezték. Hmű ell-hez nem tom. A bekarikázott lemez alatt sztem a stabilizátorok meg a függ. akármi? stabilizátor bekötése, működtető munkahengerei vannak. Most még nézegetik, de ha rendszerbe fog állni a gép, lehet évente egyszer nyitják föl. Sztem. de lehet hüleség.
http://www.primeportal.net/hangar/luc_colin/mig-29_huaf_walk1.htm
Na ezen lehet nézelődni. Amire én gondolok pont nem látszik.Amire emel gonol az sztem pl a 29-es hmű "gondolákat" rögzítő gyorszárak. Kis kék jelölések vannak, ahol be van zárva...Ált a lemez szélével párhuzamosan. De ezek sztem csak az említett gondolának a terheléseit adják át a sárkánynak. Nem teherviselő. Néhány 10 kilo max. Gyak áramvonalazza a hművet.
Amire én gondolok azok 6-8-as süllyesztett fejű csavarok és a peremükön akár 4-5 mm-es lemezeket tartanak. Szal nem csak lezárják a teret, hanem szerves része a sárkánynak. (a terhelések felvételének szempontjából... annak a "doboznak" az egyik oldala)
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..