Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Megkezdődött a su-57 fő fegyverének a sorozatgyártása az R-77M
És messziről világít a radaron külső fegyverzettartón, mint néger segében a negró!Ez ramjat meghajtású ha jól látom.
És messziről világít a radaron külső fegyverzettartón, mint néger segében a negró!
Nem nem világít.Teljesen mindegy hogy világít-e vagy sem.
-mert az Su-57 amúgy is világít, nyugati és orosz radarokon egyaránt
-mert látva a mostani konfliktust ahol elvileg egy Mig31/Su-35 nagy távolságból ért el légi győzelmet az R-37M rakétával.
Attól még el kell végezni az integrációs teszteket a külső függesztőpontokkal is.És messziről világít a radaron külső fegyverzettartón, mint néger segében a negró!
Igaz, nem úgy mint a többi Szuhoj.Nem nem világít.
Mennyire kell egy 5.gen. gépnek? És mennyire világít a többi 5.gen. gép?Igaz, nem úgy mint a többi Szuhoj.
De annál jobban mint ahogy egy 5. gen. gépnek kellene.
Ha jól tudom, eddig egy, valóban lopakodónak tervezett típusról van érdemi információ (RCS karakterisztika), mégpedig az F-117-ről.Mennyire kell egy 5.gen. gépnek? És mennyire világít a többi 5.gen. gép?
igen erre én is kiváncsi vagyok.....légszives oszd meg velünk ezeket a konkrét adatokat .....fontos mindkét fél álltal elismert legyen a forrás...előre is köszi.....ja és igen azt is ha csak annyit mondasz ,hogy sorry csak a levegőbe beszéltemIgaz, nem úgy mint a többi Szuhoj.
De annál jobban mint ahogy egy 5. gen. gépnek kellene.
Igen az nem kérdés, hogy nem annyira lopakodásra kihegyezett mint a Raptor. De át se essünk a ló túloldalár.Ha jól tudom, eddig egy, valóban lopakodónak tervezett típusról van érdemi információ (RCS karakterisztika), mégpedig az F-117-ről.
A többi 5. generációs (és lopakodó) típusról csak sejtésünk van, pontosan mit tudhat.
Mondjuk ez alapján összevetve a Szu-57-tel pl az F-22-t vagy F-35-öt valóban van pár részlet, amely alapján sejthető, hogy a Felonnak nagyobb radarkeresztmetszete lehet (szívócsatorna, szerelőpanelek, és hát a festés se tűnik radarabszorbensnek).
Én azért fenntartanám a lehetőséget, hogy a Felonnál lesz még pár meglepetés (pl festés), illetve a mostani kialakításával a 4. generációnál valószínűleg így is kevésbé észlelhető.
Tetszik a fejlődésed Tyson már lassan olyan szkeptikus leszel mint én ! LOLMennyire kell egy 5.gen. gépnek? És mennyire világít a többi 5.gen. gép?
Nem vagyok szkeptikus, de vannak dolgok amiről el kell fogadjuk, hogy nem tudjukTetszik a fejlődésed Tyson már lassan olyan szkeptikus leszel mint én ! LOL
igen erre én is kiváncsi vagyok.....légszives oszd meg velünk ezeket a konkrét adatokat .....fontos mindkét fél álltal elismert legyen a forrás...előre is köszi.....ja és igen azt is ha csak annyit mondasz ,hogy sorry csak a levegőbe beszéltem
Pont ezt kéne megértened, az internetes anyagok stealth témában a vicc kategóriába tartoznak a valósághoz képest...Nem beszélek a levegőbe.
Tele van az internet a szabadon elérhető információkkal. Ez a fórumtopik is. had ne dolgozzak helyetted. Bár ha órabérbe kifizeted megteszem.
Pont ezt kéne megértened, az internetes anyagok stealth témában a vicc kategóriába tartoznak a valósághoz képest...
Kérlek nem menjünk le autóskártya szintre....engedd el a hitbéli nézeteid és adj kérlek hiteles infót szaklapból ami mindkét fél álltal elfogadott.,,,vagy ahogy írtam korábban......sorry guys. ..ez a levegőbe mentNem beszélek a levegőbe.
Tele van az internet a szabadon elérhető információkkal. Ez a fórumtopik is. had ne dolgozzak helyetted. Bár ha órabérbe kifizeted megteszem.
Kérlek nem menjünk le autóskártya szintre....engedd el a hitbéli nézeteid és adj kérlek hiteles infót szaklapból ami mindkét fél álltal elfogadott.,,,vagy ahogy írtam korábban......sorry guys. ..ez a levegőbe ment
nézd te állítottad a tutit...nem nekem kell bizonyítíni hanem neked........ezt írtad..."mert az Su-57 amúgy is világít, nyugati és orosz radarokon egyaránt".......erre várom a választSzaklap? mondj egyet ami nem az Aranysas