Azok meg csak nagyon elképzelések. Japán mar 2006 ota tervezi az atdx vagy hogy is nevezik azt. Szóval lehet a tempestbol sem lesz semmi annyi f-35 árnyékában.a többin, amit írtam,
Azok meg csak nagyon elképzelések. Japán mar 2006 ota tervezi az atdx vagy hogy is nevezik azt. Szóval lehet a tempestbol sem lesz semmi annyi f-35 árnyékában.a többin, amit írtam,
Ok és ez mennyivet kevesebb, mint amit bármilyen más típusról megtudhatsz szabad forrásból?
Ja, ahamakkor elnéztem.
De végül is az a jövő nem a külső pod
Mint pl itt
![]()
Annyira nem lehet uj dolog. "Robotpilota"Su-57 pilóta nélküli üzemmódban repult a tesztek során
Ha látnál róla egy színesebb gyári prospektust, gondolom a behozná az elveszett 90%-ot.90%-al kevesebbet.
Ha látnál róla egy színesebb gyári prospektust, gondolom a behozná az elveszett 90%-ot.

Régen volt látható a 058 oldalszámú gép. Egy friss képen póttartállyal.
![]()
Fura tartály, más gép használta már?Régen volt látható a 058 oldalszámú gép. Egy friss képen póttartállyal.
![]()
Ez (csak)a Szu-57 -hez van.Fura tartály, más gép használta már?
Érdekes, úgy tűnik, hogy a hossztengelyhez képest lefelé állnak.Ez (csak)a Szu-57 -hez van.
Lehet azért, hogy leoldásnál, ne felfele csapódjanak.Érdekes, úgy tűnik, hogy a hossztengelyhez képest lefelé állnak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..