én nem akarom lelohasztani a pozitív gondolkodást de nem osztom ezt a véleményt, a dm63 a németek kicsi drágasága, nagyobbaknak sem adták el...Szerintem lesz DM63-unk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
én nem akarom lelohasztani a pozitív gondolkodást de nem osztom ezt a véleményt, a dm63 a németek kicsi drágasága, nagyobbaknak sem adták el...Szerintem lesz DM63-unk.
én nem akarom lelohasztani a pozitív gondolkodást de nem osztom ezt a véleményt, a dm63 a németek kicsi drágasága, nagyobbaknak sem adták el...
én csak örülnék neki amúgy de sajnos nem látok rá sok esélyt a 63-ast a németek még nagyobb halnak sem adták már el , de szurkolok hogy Neked legyen igazadElég jók vagyunk fegyverügyletekben náluk. Bár persze, attól még lehet, hogy megtartják, de hát akkor lehet izrael meg a du lőszerek felé kacsintgatni.
https://www.defenseworld.net/news/10918/Rheinmetall_To_Supply_Tank_Ammunition_To_Greece#.X77L9LN7mUkén nem akarom lelohasztani a pozitív gondolkodást de nem osztom ezt a véleményt, a dm63 a németek kicsi drágasága, nagyobbaknak sem adták el...
én nem akarom lelohasztani a pozitív gondolkodást de nem osztom ezt a véleményt, a dm63 a németek kicsi drágasága, nagyobbaknak sem adták el...
https://www.defenseworld.net/news/10918/Rheinmetall_To_Supply_Tank_Ammunition_To_Greece#.X77L9LN7mUk
itt azt írja adtak el görögnek dm63-at
abból indultam ki amit még rég egyik hans mondott nekünk kint de ha így van hát én csak örülök és fair playMegkérdezhetem, hogy miből gondolod ezt?
E szerint az osztrákoknak, dánoknak, finneknek, törököknek és a hollandoknak is eladták.
A lengyelek is megkapták, gyártás nem lett náluk amit szerettek volna.abból indultam ki amit még rég egyik hans mondott nekünk kint de ha így van hát én csak örülök és fair play
lehet ezzel kevertemA lengyelek is megkapták, gyártás nem lett náluk amit szerettek volna.
Nem örülnék, ha DU lőszer lenne itthon rendszeresítve, a porainak szennyező élettani hatása miatt.Elég jók vagyunk fegyverügyletekben náluk. Bár persze, attól még lehet, hogy megtartják, de hát akkor lehet izrael meg a du lőszerek felé kacsintgatni.
Nem örülnék, ha DU lőszer lenne itthon rendszeresítve, a porainak szennyező élettani hatása miatt.
becsapódáskor elporlad az urán egy része, szétszóródik. Az urán nehézfém, mindenféle betegségeket okoz azoknál akik pl. belégzik a porait. Irakban a harcok környékén ahol Abramsok meg a helikopterek DU lőszert használtak, ott csomó deformált meg rákos gyerek született az öböl-háború után.
Az urán nehézfém, mindenféle betegségeket okoz azoknál akik pl. belégzik a porait.
A németek nem gyártanak DU penetrátoros lőszert, mindegyik wolfram magvas, így a DM53 és DM63 is.becsapódáskor elporlad az urán egy része, szétszóródik. Az urán nehézfém, mindenféle betegségeket okoz azoknál akik pl. belégzik a porait. Irakban a harcok környékén ahol Abramsok meg a helikopterek DU lőszert használtak, ott csomó deformált meg rákos gyerek született az öböl-háború után.
Mivel a harcok legalább egy része a városainkban zajlana, ahol ilyeneket bevetnének esetleg, így jobb volna a civil lakosságot a hosszabb távú hatásoktól megvédeni.
A lőterek környékét is jobb lenne nem beszennyezni.
becsapódáskor elporlad az urán egy része, szétszóródik. Az urán nehézfém, mindenféle betegségeket okoz azoknál akik pl. belégzik a porait. Irakban a harcok környékén ahol Abramsok meg a helikopterek DU lőszert használtak, ott csomó deformált meg rákos gyerek született az öböl-háború után.
Mivel a harcok legalább egy része a városainkban zajlana, ahol ilyeneket bevetnének esetleg, így jobb volna a civil lakosságot a hosszabb távú hatásoktól megvédeni.
A lőterek környékét is jobb lenne nem beszennyezni.
fent valaki azt vetette fel, hogy Izraeltől.Honnan veszed az urános lőszert?
Az ólom lőszer helyett is már propagálják más lőszerek használatát vadászatra pl. az USA-ban, ott az élővizek beszennyezése az egyik érv, illetve az ólommérgezés a vadhús evőknek.
fent valaki azt vetette fel, hogy Izraeltől.
fent valaki azt vetette fel, hogy Izraeltől.
Minden hülye ötletre/vágyálomra nem szaba reagálni vagy hitelt adni nek.