Szerintem a Type-096 szériával leálltak. Maradtak a Type 099A-val. Ha a könnyű hk-t, meg az exportra gyártottakat nem számítjuk ide, akkor ott is egy van gyártás alatt.Kína az egyetlen másik ország, amely párhuzamosan több típust gyárt még.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a Type-096 szériával leálltak. Maradtak a Type 099A-val. Ha a könnyű hk-t, meg az exportra gyártottakat nem számítjuk ide, akkor ott is egy van gyártás alatt.Kína az egyetlen másik ország, amely párhuzamosan több típust gyárt még.
https://www.armyrecognition.com/def...tion_tank_concept_to_succeed_t-14_armata.htmlAmin én csak azért csodálkozom, mert eddig melldöngetve hirdették, hogy a T-14 adott esetben ellátható 152mm-es löveggel, eleve ezért ilyen magas a torony, hogy egy nagyobb löveg beépítése esetén is megfelelő negatív kitéríthetőséget biztosíthassanak...
https://www.armyrecognition.com/def...tion_tank_concept_to_succeed_t-14_armata.html
Erről mi a véleményed?Eléggé gagyi nem?
Akkor mi?A páncél a legmasszívabb akadály,ha nem páncél hanem valami más 300mm akkor páncélból csak kevesebb lehet.
Maradtak a Type 099A-val. Ha a könnyű hk-t, meg az exportra gyártottakat nem számítjuk ide, akkor ott is egy van gyártás alatt.
2km-en ez kb a DM33 szint, hála a jó égnek a fizikai jelöléseket nem hieroglifákkal írják így érteni is lehetMennyit?Ennél még a BM-15 is jobb.Valamit elnéztél.
Erről olvastam, de míg nem jelenik meg több konkrétum, egyelőre kivárok.A type 15 ami új ottan könnyű hk a t-990A kívül. De ott is megkezdődött egy kétszemélyes hk fejlesztése volt is cikk róla .
2km-en ez kb a DM33 szint, hála a jó égnek a fizikai jelöléseket nem hieroglifákkal írják így érteni is lehet
Na utána néztem, hogy érthető legyen, 300 mm préselt páncéllemeznek megfelelő páncélvédelmen hatol át a Szvinyec-2 .
Azt nem tudom, hogy boki forrása a 300mm-re hány fokra tehető, de amit linkeltem ott az összes típusra 60°-ként hivatkozik.Ja,hogy 60fokos becsapódási szög mellett értendő.
Így már oké.
A Techmas igazgatójának Armija-2019-es nyilatkozatára emlékeztem(fokot nem említett, de nyilván 60). Ott mutatták be a Szvinyec-2 és Mango-M-et.Azt nem tudom, hogy boki forrása a 300mm-re hány fokra tehető, de amit linkeltem ott az összes típusra 60°-ként hivatkozik.
Viszont elég gány lenne ha 90°-ra adná a 300-at az orosz.
Azt nem tudom, hogy boki forrása a 300mm-re hány fokra tehető, de amit linkeltem ott az összes típusra 60°-ként hivatkozik.
Viszont elég gány lenne ha 90°-ra adná a 300-at az orosz.
.A type 15 ami új ottan könnyű hk a t-990A kívül. De ott is megkezdődött egy kétszemélyes hk fejlesztése volt is cikk róla .
Valamilyen szimulátor lehet..
.
Csudaszép. A kormány mintha valami Xbox-os Forma1 játékból lett volna felpattintva. A két szélső képernyőn meg valami Windows7 fut? Vagy annak valami koppintása? Esetleg Linux?
Meg ez is hova. A T-14 éppen megvan, pénz sehol rá. Ez meg akkor hova...?Ehmmm.... A Gazetta.ru lehoz egy hírt, hogy a védelmi minisztérium vizsgál egy kétszekciós harckocsi koncepciót, erre egy szakértővel szépen nekiálltak, és már fel is vázolták a 20(+?) év múlva esedékes következő orosz harckocsit. De csak az után, hogy kifejtik, igazából semmit sem lehet tudni, minden csak találgatás, és eleve nehéz megjósolni, hogy 20 év alatt milyen új technológiák jöhetnek még.
Most komolyan, tarok kártyát nem akar vetni ez a sok oldal, ami lehozta ezt a viccet? Kb. azonos esélyekkel indulnának azzal a cikkel a tényszerűség terén...