T-14 Armata

Ez tök jó kivéve,hogy az utóbbi 27 évben nem sikerült megtanulnom oroszul :D

Az újságíro kérdezi. A katonáknak kifogásaik voltak za új lánctalpas platform az Armata kapcsán. Május 9-én részt vesznek a parádén és utána visszatérnek a gyárba javításra?

A katonáknak nem volt és nem is lehet kifogásuk az új tank kapcsán mivel még nem volt letesztelve . A feladatunk az volt, hogy megalkossunk egy univerzális lánctalpas platformot tobb fegyvertípus alá, amit mi megtettunk és május 9-én be is mutattjuk, A katonák egyetlen kifogása az ár volt. Nem kérhetunk egy kiváló minoségu áruért háromszor kisebb árat mint a társaik.
mondta az igazgató. Meg hogy 2 év alatt kifejlesztették a platformot, kevés pénzbol, egyébként is a beszállítok 30%-al emelték az árakat, gyenge rubel is rossz hatással van a cégre.Meglátják, hogy mit hoznak a tesztek és aszerint fogják tokéletesíteni a tankot, ami 7-9év volt a T-72,-nél pl.,......lényeg ez.

Elkészult az új orosz aktív védelmi rendszer mely képes megsemmisíteni minden harckocsiellenes rakétát(még folulrol jovot is), gránátot automatizált uzemmodban.

Van róla bemutató-videó vagy animáció? Lesz ilyen az armatán? Másra is felszerelhető lesz, pl PSZH-ra vagy katonai terepjárókra?

Armatán lesz, Kurganyec-25-on és a Bumerangon.
A Drozd utódja. Nem hivatalosan Drozd 2-nek nevezik.

Drozd
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84359240&v=6MZWyt5_tug&x-yt-ts=1421782837&feature=player_detailpage

Van nekik az Arena rendszerük is, kis kazettákat hajít ki és az röbbantja szét a lövedéket. Vagy azt nem tervezik használni? Hasonló, mint az izraeliek rendszere, csak ők szebben megoldották a töltetek újratöltését.
Nyílhegy lövedékek ellen jók ezek valamennyire? Mondjuk az is elég ha keresztbefordul a nyílhegy miatta és lepattan a harckocsiról vagy oldallal ütközik neki.

Akkor jól továbbfejlesztették az Arenát, mert egészen másképp néz ki, mint a Drozd a videón. Lehet ha a Drozd2 is autómata töltőrendszerrel lesz ellátva, az izraeliek az övéket ügyesen megoldották az biztos. Persze ezeknek is meglesz az ellenfele, pl 2-3 RPG egyszerre akár eltérő irányokból, vagy RPG és géppuskatűz, vagy géppusával kilőni a radart aztán mehet az RPG, stb.

joker
Az Arena nem kulsoleg a Drozd továbbfejlesztése, hanem minoségileg. Az Arena képes nagyobb sebességu lovedékek megsemmisítésére.

Állítolag ez az ARMATA platform.
Egy kísérleti jármu a platform alvázán.
armata_platform_001.t.jpg

Ez inkább T-72 alváz és azt sem tartom valószínűnek,hogy visszatértek volna a T-72 lánctalpához.

Én sem hiszem , hogy ez lesz az Armata platform, a kép alá ezt írták.

Még egy képet találtam ,ez a két kép van és friss képek (november2014)
4034