T-14 Armata

photo-10.jpg

Ahogy látom, hajtják a gépeket rendesen.
Mintha más lenne a páncélzat formája kicsit nem?

• Tetszik
Reactions: endre
Az a régebbi verzió 10 éves, ami a saras képen van az mar pár éve így néz ki.
És? Nem beszéltünk évekről. Egyszerűen most tűnt fel a változtatás. De rémlik, hogy volt már szó korábban(vagy 2 éve) a homlok páncélzat változtatásáról. Lehet, hogy akkor az oldal panelek módosítása is ki lett vesézve. Krisss és én lemaradhattunk erről.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vajon mikor lépik meg a 152mm-es harckocsi löveget az oroszok.

Mi tenné indokolttá a beszerelését, amikor a harckocsik elsődlegesen épületek / erődítmények / és hasonlók ellen harcolnak, és az ellen nem elég a 125-ös romboló lövedék ?

Harckocsi vs harckocsi párharcban is a 125-ös 3BM-59 / 3BM-60-as nyíllövedék mit nem tud leküzdeni, szemből, nemhogy oldalról ?

Mert ott is nem csak szemtől szemben csapnak össze, hanem olyan is van, hogy oldalról / 3/4-es profilból látják meg az ellen harckocsiját ...

• Tetszik
Reactions: GI83 and LMzek 2.0
Ahogyan fejlődnek a páncélok, nem lesz elég a 120/125mm űrméret. Nem véletlenül fejlesztették ki, csak nem akartak egy újabb versenyt elindítani eddig.

Ahogyan fejlődnek a páncélok, nem lesz elég a 120/125mm űrméret. Nem véletlenül fejlesztették ki, csak nem akartak egy újabb versenyt elindítani eddig.

Ukrajnában hány harckocsi vs harckocsi párharc történt ?

És az Abrams pilótafülkés vidihez mit szólsz ? Mit látsz rajta ?

Én nem értek a harckocsikhoz, csak "szakbarbár műkedvelő" vagyok, de mindig is szerettem a harckocsi technikát.
Az, hogy mikor lépi meg valaki elsőnek a nagyobb kaliberű harckocsi ágyút nem tudom, de szerintem gyorsan követik majd a többiek. Nem igazán sok, nagyon komoly versenyző van, hamar lejátszhatják egymás között. Viszont a páncélok és védelmek fejlődése magával hozhatja hamarosan.
0_d2203_364f1442_orig.jpg

Én nem értek a harckocsikhoz, csak "szakbarbár műkedvelő" vagyok, de mindig is szerettem a harckocsi technikát.
Az, hogy mikor lépi meg valaki elsőnek a nagyobb kaliberű harckocsi ágyút nem tudom, de szerintem gyorsan követik majd a többiek. Nem igazán sok, nagyon komoly versenyző van, hamar lejátszhatják egymás között. Viszont a páncélok és védelmek fejlődése magával hozhatja hamarosan.
0_d2203_364f1442_orig.jpg
A T14- es úgy van kialakítva, hogy szükség esetén bele tudnak tenni egy 152mm-es álgyút is.

Azt tudom, hogy megvan a lehetőség, a kérdés inkább az, hogy mikor lépik meg? Az elektronikát szerintem a Fehéroroszok - Beloruszok (nem tudom melyiket lehet alkalmazni jelenleg?) fejlesztik. Nekik most milyen harckocsi parkjuk van? Van ezekről valakinek infója?

Azt tudom, hogy megvan a lehetőség, a kérdés inkább az, hogy mikor lépik meg? Az elektronikát szerintem a Fehéroroszok - Beloruszok (nem tudom melyiket lehet alkalmazni jelenleg?) fejlesztik. Van erről valakinek infója?
Szerintem nem az oroszok fognak először lépni. Ők letették az asztalra a T-14-et. Az a nagy kérdés, hogy nyugaton (esetleg Kínában) lépnek-e erre kalibernövelést (hogy szemből garantáltan kilőhető legyen a T-14 kapszulája is), lásd a 130-140 mm-es európai programokat pl.

Ismerté vált, hogy a befejezéséhez közeledik az új T-14 Armata(152mm-es ágyúval) tesztelése. A 152mm-es ágyút a Mszta-Sz ágyúja alapján fejlesztették ki. A tank új tornyot, elektronikát, drónt , lőszereket kap.Mellette erősebb védelme is lesz. Részletek a videóban:

Ismerté vált, hogy a befejezéséhez közeledik az új T-14 Armata(152mm-es ágyúval) tesztelése. A 152mm-es ágyút a Mszta-Sz ágyúja alapján fejlesztették ki. A tank új tornyot, elektronikát, drónt , lőszereket kap.Mellette erősebb védelme is lesz. Részletek a videóban:

Az alap T-14-est akkor nem fogják sorozatgyártani csak a 152-es ágyúval az újat?
A régi elektrónikával mi a gond, hogy új kellett neki?
Minek az új torony bele? Alapból is azt mondták, hogy kompatibilis a toronnyal a 152-es ágyú ha az kellene a harctérre.
A videóban volt nyílhegylövedék is, gondolom abból is akarnak 152-est. De minek?! Abból a vastagabbat a mostani ágyúval is ki lehet lőni, csak a leváló részekből kell kisebb.
A drónt már nagyon rég mondom, hogy kellene a tankokra, úgy néz ki meglépik. Van arról valami infó vagy videó ahol reptetik vagy hogy mit lát és kábeles vagy akkus?