<blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)) Kamcsatka felé.....ki többet? ...::
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))</blockquote>Miért tennének olyant? Aprópénzért lehet széles látószögű kamerákat kapni, pl GoPro-t. Vagy kiszednek egyet valamelyik autógyár termékei közül és megnézik ki gyártja. A célra tökéletesen alkalmas, nem kell ide semmi hiper-szuper katonai fejlesztés.Nem lepődnék meg, ha vmi kínai "akciókamerákat" tettek volna a dobozokba.
<blockquote rel="boki"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))</blockquote>
<blockquote rel="joker"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="silurusglanis"><blockquote rel="varga dima"><blockquote rel="Pocok75">Én PSZH toronylövész kiképzést kaptam, bontottam téglafalat KPVT 14,5 mm-essel. Az számít?![]()
)))) </blockquote>
</blockquote>
)))</blockquote>
Ha valaki tud egy pontos linket, annak felajánlom a hiryutól nyert üveg körtepálinkámat, amit még mindig nem kaptam meg, így küldheti direktbe neki.A merkaváról koppintották!![]()
kösz a képeket, a közeliken látszik, hogy egy vastsgabb lemezből készült burkolat kívül, alóla kandikálnak ki a kütyük.
ld még a képet, ahol ...
Tényleg egyedi, mert félcollos páncéllal burkolt tornyot még nem láttam...
Itt is simán benézhet a toronyba, ha van zseblámpád, vagy az első vízszintes páncélelem alá,
![]()
Mi van akkor, ha később még a tornyot is telepakolják ERA blokkokkal?!
Engem még mindig érdekel az az üreg a torony bal oldalán. Oda csak be lesz valami később rögzítve, vagy nem?!
![]()
Lévén hiryuról van szó, nem is fogod soha megkapni, sőt: tulajdonképpen TE tartozol neki kettővel, de ez a jövő héten már három lesz.Ha valaki tud egy pontos linket, annak felajánlom a hiryutól nyert üveg körtepálinkámat, amit még mindig nem kaptam meg
DDDHüvelykivető nyílás?
<blockquote rel="Python">Engem még mindig érdekel az az üreg a torony bal oldalán. Oda csak be lesz valami később rögzítve, vagy nem?!
![]()
Lévén hiryuról van szó, nem is fogod soha megkapni, sőt: tulajdonképpen TE tartozol neki kettővel, de ez a jövő héten már három lesz.<blockquote rel="joker">Ha valaki tud egy pontos linket, annak felajánlom a hiryutól nyert üveg körtepálinkámat, amit még mindig nem kaptam meg
DDD</blockquote>
DA működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..