T-14 Armata

danger.jpg

Nekem mostmár eléggé egyszerű ez a tank.

Sőt még az m1a2 nél is egyszerűbb már csak azért is mert a torony is külön van meg az alváz is .
Gondolom sokkal könnyebb lenne gyártása mint egy leopard 2a6-sé .

http://www.kampfpanzer.de/site/subText/125

Vesd össze ezt, és az eddigi látott t-14 képekkel és döntsd el melyik egyszerűbb .
Mi kel még ? még a lövegcsöve sem éri el az m1a2 cső vastagságát annyira falat .

Amit én tudok idáig az annyi, hogy ez egy moduláris rendszer, ahol a fejlesztés fókuszában a cserélhető torony áll. Szóval, lehet látunk még Armatát valami nagyobb űrmérettel, L/55-ös löveggel szerelt személyzet nélküli toronnyal is...

A végén kiderül, hogy kész van a 140 mm-es torony is, amit legyártanak százával, és ha kell menni szarrálőni az ellent, akkor egy gyors toronycserével Abrams-lyukasztót csinálnak belőle.

Ha minden jól megy , akkor szeptember 9-én láthatjuk "akcióban "is RAE 2015-on Nyizsnij Tagilban.

A torony tetején a letakart doboz mi lehet? valami radar féleség? légi járművek ellen esetleg? Amúgy a harckocsitest elég masszívnak tűnik.

Ne hülyék a tervezők,nem kell tornyot cserélni az átfegyverzéshez mint ahogy az Abramsnál vagy a Leopar 2-nél sem kellett.

kifejezetten nagynak tűnik simán M1/Leo2 méretben játszik.
Mondjuk én elég régóta azona véleményen vagyok, hogy a nagyobb méret már rég nem komoly hátrány. :D

pakfa fejvakarosságával szemben nekem így letakarva is tetszik, mindig is jó iránynak gondoltam a félig/teljesen turretless vonalat. Már csak motort kell előre rakni és tökéletes lesz. :D

"A végén kiderül, hogy kész van a 140 mm-es torony is, amit legyártanak százával, és ha kell menni szarrálőni az ellent, akkor egy gyors toronycserével Abrams-lyukasztót csinálnak belőle."

Akkor avval kéne szerelni, még ha emiatt késik is vmennyit. Toronycsere drága muri, márha csak tornyot kell cserélni.