M1 Abrams rácspáncéllal:
Leopárd 2A5 rácspáncéllal:
Leopárd 2A5 rácspáncéllal:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak kegyetlen szarul néz ki valljuk be ezzel a megoldással.
Én azért szkeptikus vagyok, hogy valóban megfogja ami ellen kitalálták.Ez igaz. Csak nem szépségversenyt akarnak nyerni hanem túlélni. Ez meg olcsó és hatékony megoldás.
Én azért szkeptikus vagyok, hogy valóban megfogja ami ellen kitalálták.
Relikt csak a kötényezés és a torony oldalán van. A homlokpáncélon még mindig az elavult Kontakt-5 található.A sima A4-nél pl biztosan védettebb. Ezek Reliktel szerelt változatok. A hőkamerának van monitorja, nem kell az optikába bámulni.
Hatékony... mi ellen?Meg persze viccesen néz ki a tank tetején lévő rács, csak éppen hatékony és olcsó.
Tipikus tudatlan szöveg ismét tőled...Vagyis lényegében 1 találat erejéig kb. bármit megállít az adott reaktív tégla.
Reliktet írnak nem Kontaktot, bele még nem néztem a kazettákba. Te sem néznéd a monitor helyett az optikát bármennyire is hülye helyen van, mert az optika még szarabb. Senki sem keseríti meg a saját munkáját.Relikt csak a kötényezés és a torony oldalán van. A homlokpáncélon még mindig az elavult Kontakt-5 található.
Az irányzónak bizony az optikába kell belenéznie, kitekeredett nyakkal. A monitor csak egy kisegítő eszköz, és az is elég hülye helyen van, ugyanúgy kitekeredett nyakkal kell bámulni. Az orosz harckocsizók ha tehetik állítólag nem is használják a Szoszna-U-t, és inkább a tartaléknak megmaradt régi 1A40 irányzóműszert preferálják.
Itt olvashatsz róla:
"Порядок в танковых войсках?
gurkhan.blogspot.com
Т-72Б3 критикуются не только из-за своей отвратительной подвижности – есть у них куда более существенный недостаток: выполняя самым формальным образом требования заказчика – российского МО – конструктора тупо заменили старый ночной прицел, который являлся вспомогательным, на новый тепловизионный «Сосна-У». «Сосна» - прицел великолепный, но… стоит то он не на месте! Являясь теперь основным по своей сути (и, кстати, по эксплуатационным документам) он установлен без соблюдения требований эргономики.
В результате чего, для работы с ним, наводчик вынужден занимать неудобную позу и изгибать шею. Естественно это не может продолжаться постоянно – человек, даже желающий исполнять требования инструкций, уже физически не может это делать - мышцы шеи болят, нарушается кровообращение в головном мозге со всеми вытекающими неприятностями в виде головокружения, потери координации. В итоге, «Сосной» наводчики предпочитают не пользоваться (визирным каналом), эксплуатируя в качестве основного, ставший теперь вспомогательным, но стоящий на «правильном» месте «старый» 1А40."
Én is sokat ekéztem az oroszokat de azért a t72b3m ne mérjük már a leopard2a4 mint ha az valami csoda lenne. A t72b3 2014 ben lett felhozva M szintre.két típus (Leo-2A4 és T-72B3M) lényegében
Felülről érkező támadás ellen máshová nem tudod tenni . Az pl a TOW 2 ellen pont jó. Max a motorteret tudja eldarálni. Legénység meg köszöni szépen jól elvan a rács + Relikt +páncél kombó alatt.Csak kegyetlen szarul néz ki valljuk be ezzel a megoldással.
Adom...A sima A4-nél pl biztosan védettebb. Ezek Reliktel szerelt változatok. A hőkamerának van monitorja, nem kell az optikába bámulni.
Ezt Te sem gondolod komolyan...Hatékony... mi ellen?
PG-7V gránát ellen? Igen, 50% esély van rá, hogy nem indul be a töltet... 50% meg hogy beindul.
De mondjuk egy Konkursz páncéltörő rakéta ellen? 100% eséllyel elműködik a rácson a töltet. Az átütés pedig nem hogy alacsonyabb, magasabb lesz így, a megnövekedett távolság miatt!
Nektek rögeszmétek egy NATO-orosz háború itt Európában? Mert különben nehéz megérteni ezt az örökös phalluszméregetést az orosz és a NATO technika között.
2016-ban, azért is hívják obrazec 2016-nak.A t72b3 2014 ben lett felhozva M szintre.
Az ellen pont nem. A 2A az nem felülről támad, a 2B meg elműködik a rács fölött, az első töltet elműködteti a reaktív páncélt, a második meg hello mi.Felülről érkező támadás ellen máshová nem tudod tenni . Az pl a TOW 2 ellen pont jó. Max a motorteret tudja eldarálni. Legénység meg köszöni szépen jól elvan a rács + Relikt +páncél kombó alatt.
T-72B3 "Javelin elleni védelemmel"
De nem több.40 évig ezt tette mindenki. Mondj okokat arra, hogy utána 30+ évvel miért csinálnánk mást?
A fegyverlobbinak kell ok arra, hogy fejlesszen és pénzt keressen. És jelenleg mi sem csinálunk mást, csak kicsiben, mikor a Leopárd2A7+HUN-t összemérjük a TR-85-tel.
Szerintem jó szórakozás.
Eretnek!De nem több.