T-72

papajoe

Ezt semmilyen gépágyú nem üti át még ma sem,igazából a korabeli 105-ös löveg+lőszer sem ütötte át.

Egyébként 20cm öntött acél 13cm kvarc 20cm öntött acél.

Gondolom a teknő szemből még combosabb?

<blockquote rel="boki">T-72M1
-rLEIoZ-kEU.jpg

Nem tudom a képről megbecsülni,kb milyen vastag lehet a torony front páncélja?Ezt át ütötte volna a korabeli 30-as gépágyú?</blockquote>

A páncéltest oldalát lőtték át tudtommal.

papajoe

Szerintem lapozgass vissza a topikokban, akkor sok infót megtudsz. Én magam raktam be nem egyszer különböző MBT páncélokat. A T-72 frontpáncélját is.
Ne legyetek már ilyen lusták, tessék visszalapozni :-)

papajoe

Szerintem lapozgass vissza a topikokban, akkor sok infót megtudsz. Én magam raktam be nem egyszer különböző MBT páncélokat. A T-72 frontpáncélját is.
Ne legyetek már ilyen lusták, tessék visszalapozni :-)

Lustaság=fél egészség!

fip7

És mindig leírtuk,hogy azok az adatok max. közelítésre jók de felelős ember nem írja le őket.

papajoe

Nem a harckocsi legvédettebb része a torony homlokpáncélja.

Ez után ne csodálkozzon senki ha szarozzák az oroszok.Egy darab nem sok annyi képernyő sincs benne...

Ez után ne csodálkozzon senki ha szarozzák az oroszok.Egy darab nem sok annyi képernyő sincs benne...

Ezek még kezdetleges verziók lesznek, ha megnézed a július 26. videot az elozo oldalon abban a B3-ban van képernyo.

Attól a zöld fényű kijelzőtől balra. Egy fekete kis képernyút kell keresni, de a 2. képen is rajta van.

Gondolom épp csak a szükséges elektronikai kütyükkel látják el. Nem ez a jövő útja, elméletileg hamar kéne jöjjön a váltótípus.

Managua, T-72B1(modernizált T-72B) bemutató a nikaraguau szárazfoldi erok megalakulásának 37. évfordulója alkalmából.
3434947_original.jpg

3435112_original.jpg

28967025832_7c92cceea5_k.jpg

28967027742_9e98fa050a_k.jpg

28967029252_6933c85df8_k.jpg