- Igen, értelek s igen jó is a gondolkodásod! Mivel jómagam is hasonlóképpen gondolkodom s tisztelem a katonáinkat. Vigyázni is kell rájuk mivel kevesen vannak.
- De most lépjünk át az Orosz gondolkodási környezetbe, ahol rengeteg katona létezik. Ha kell több százezres létszámba. Remélem tudsz sakkozni? A sakkban is van áldozat, sőt tisztáldozat is. Ezt biztos tudod, így lehet hogy egy elterelési manőverért, (nem tudom) esetleg beáldoznak x mennyiségű harckocsit harckocsizót! A T-55-t minden harckocsizónak tudni kell kezelni, mivel alap harckocsi. Esetleg öregebb, régebbi volt katonákat hívtak be, akiket nem akartak oktatni hosszú időn át, elektronikát, hőkamerát magyarázni nekik! Ez is csak egy gondolati lehetőség! S esetleg oldalszárnyakon, lövészek támogatójaként ellavíroznak még!
- Ez is tőlem csak feltételezések.
Egyszóval az Oroszok egészen másképpen gondolkodnak a katonáikról, mint mi. Ezt csak onnan tudom hogy anno munkám során többször haladtam el orosz laktanya mellet s láttam hogy -10
-15°C-ban félmeztelen futották a 10km-t! Nos kb így gondolkozz. (Kirázott a hideg).
Nem számít semmi, amit a vezetőség kitalált azt kell végrehajtani, mindenáron. Lehet egy nagymérvű támadás előkészítése folyik ahol a tank mennyiség számít nem a minőség. A helyzet határozza meg mindig. Nem akarok én okos-okoskodó lenni, ám az oroszok eddig a történelemben mindig erőből, többséggel harcoltak!
- Gondolj Sztálingrádra ahol megkapták az ukászt hogy nincs ember, ki kell tartaniuk azért hogy a hátországban az Uralon túl tudjanak haderőt toborozni!
S ezen bukták a németek a háborút.
- Szerintem szedik össze a még fellelhető T-72-eseket, 80-90-t. Vonják ki a hátországi területekről.
Lehet a kis köpcös is ad nekik, azért lövöldözik rakétával. Nem tudni mi van a szinfalak mögött.
Beindíthatják a gyártó szalagokat, ki tudja? Én nem mélyedtem annyira bele az ukrajnai topikba s helyzetbe. Jobban érdekelnek maguk a gépek.
- Szóval én inkább időhúzásra, s harckocsi db fölényre gondolok.