Csináltad? Én gyakoroltam eleget!
Bocsika!
Soha de lőszeresládához volt szerencsém.
De mennyi az annyi? Szerinted mennyi idő?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csináltad? Én gyakoroltam eleget!
Bocsika!
Milyen lőszeres ládához? A HK 100-as malac kettő volt egy ládában és általában plusszosok voltak a lőszerek, á per negyven kilót nyomtak. Mostanság sem vagyok vékony gyerek, de az izomzatom átalakul pocakká...Soha de lőszeresládához volt szerencsém.
De mennyi az annyi? Szerinted mennyi idő?
próbáltad már beélesítettel? nem nézném meg, mert nem találnék belőled semmit!Le kell tolni lábbal a granatosladakat a pibe a platorol... nem torik ossze gyujto nincs beszerelve.
Volt szerencsém többször gránátot felmalhazni uralra majd kiosztani majd bemalhazni a vasba (kopaszok sora)
Az a másfél méter zuhanás meg se kottyan a ladanak. platoramalhazaskor meg fel kell dobni lenduletbol.
Próbáltad már?Nem hiszem ennyire érzékenyek lennének, még ha be is van élesítve a gránát. Az ukrán topikban volt egy videó, amin kb 2 méterről a padlóra dobálják le a tüzérségi gránátokat, nem ládában hanem csak úgy. A gyújtó is kilövéskor ki kell bírjon kb 10-15000g erőt anélkül, hogy még a csőben berobbantaná a gránátot és csak ezt követően a becsapódáskor szabad robbannia, a teherautóról dobálás nem kellene ezek alapján problémát okozzon.
IP-5 oxigénlégző készülék.Köszi, végre valahára van képenyag azokról a gumicsuklyákról amiket vizi átkelésnél kell hordani.
este jut eszembe, akkor rakok fel képeket is, bár ide még bénáskodom, hogyan kell, ha nincs tárhelyre rakva, simán csak berakni..