Becslésem szerint 67-100 T-90M lehet nekik.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És gondolom ezekben benne van a még nem aktív szolgálatban, hanem átadás alatt lévők darabszáma is (habár gondolm az sosem több, min egy tucat).Becslésem szerint 67-100 T-90M lehet nekik.
Csak ha vizes.Használ ez a lepedő valamit? Kisebb lesz tőle a gép termikus képe érdemileg?
Erről van valami forrás vagy ez csak irónia ?Csak ha vizes.
Na mondjuk ebből én meg nem mondom, hogy ez T-90MJönnek a t-90m veszteségek rendesen !
Ez a termodinamika második törvénye. A hőt nem lehet eltüntetni.Erről van valami forrás vagy ez csak irónia ?
Jóvan, kösz...Ez a termodinamika második törvénye. A hőt nem lehet eltüntetni.
Ha hasonló elven működik mint a barracuda álcahálók akkor igen. Meg elvileg pont erre szolgál.Használ ez a lepedő valamit? Kisebb lesz tőle a gép termikus képe érdemileg?
A szétrobbanást gátolja meg, minden szétrepülő alkatrész, így a torony is a lepedő alatt marad.Használ ez a lepedő valamit? Kisebb lesz tőle a gép termikus képe érdemileg?
Mert uaz, mint az amit én linkeltem, csak másik szemszögből. Mindkét fél előszeretettel csal így...Na mondjuk ebből én meg nem mondom, hogy ez T-90M
Ha csak valami isteni csoda folytán észre nem vették a kezelők a rakétaindítást, akkor ez nem lehet más csak T-90A vagy T-90A.Na mondjuk ebből én meg nem mondom, hogy ez T-90M
Hát csak nem amatőrök ennyire, szerintem kipakoltak már azóta. Ez egy jó szakasznyi gépnek néz ki, de volt ott egy T-72B3 obr 2022. meg egy T-62M is ha jól láttam, meg egy BMP.Felfedve a beazonosítható helyet, nagyon remélem, a HIMARS-ok előtt már rég kiürítették...
Rubizhnie raktár, tele T-90M-ekkel
Berakták a videót az előzőt oldalnon, ami szemből mutatja a gépet amikor elkezd lángolni. M lesz az.Ha csak valami isteni csoda folytán észre nem vették a kezelők a rakétaindítást, akkor ez nem lehet más csak T-90A vagy T-90A.
Ha csak valami isteni csoda folytán észre nem vették a kezelők a rakétaindítást, akkor ez nem lehet más csak T-90A vagy T-90A.
De akkor most valszeg -1.
Hiába no, fogyóeszköz ez is.
Erről van valami forrás vagy ez csak irónia ?