Hogymi? Itt valami kimarad. Milyen sorszám? Milyen időpont?
Ha a háziorvos után mentél, és kaptál sorszámot, akkor kivárod a sorod. De nem hiszem el, hogy 10-11-kor még nem kaptál volna sorszámot.
Tessék a SOTE laborja 7:30-tól 12:00-ig fogadja a betegeket.
Milyen időre?
Persze, ha van egy előre egyeztetett időpontod, akkor az a minimum, hogy addigra odaérsz. Ezt írtam is, hogy akkor is beleszaladhatsz akár egy 1 órás várakozásba is, de arra van a telefonod, meg a (drága) mobilneted, hogy addig fórumozol.
De hogy időpont ellenére 5 órát kelljen várakoznod, az egy marhaság.
És, hogy mennyire nem vagyok képben:
A nejem orvosként dolgozik a közellátásban. Meg van 3 gyerekem, amelyikből 2 fiú - bérletünk volt a Balesetiben.
Az egyik közülük még gluténérzékeny is, így évente kell vérvételre járni az igazolás miatt a Heim Pál Coeliakia központba.
Az utolsó balesetis élményem az volt, hogy olyan gyorsan berendeltek az adminisztráció után, hogy a bicegő gyerekkel nem értünk át a vizsgálat színhelyére, mikor már behívtak, pedig csak vagy 40m-t kellett megtenni. Úgy kiabáltunk az aszisztensnek, hogy várjon meg, mert már érkezünk...
Hja és bár lehetne csókunk, de ezt a fenti két eset egyikénél sem vettük igénybe. Alapvetően viszolygok is az ilyentől.
Igen be lehet szívni egy húzósabb időpontot is, de szerintem az is kezelhető.