Nem azért szavaztunk a kormánypártokra, hogy balos hazugságokat kelljen hallgatni a közmédiában. Láthatóan soha nem nézel közmédiát, csak a balos kritikát mondod vissza. Hogy azok szakmailag jobbak lettek volna. Szerintem ez nem igaz, de ők is szerették mondogatni. Nem kell nekik elhinni ezt sem.
Nem mindenki szavazott a kormánypártokra(sőt, legjobb eredményüknél is csak a szavazók fele), viszont mindenki pénzéből finanszírozzák a közmédiát, ahol jobbára csak a kormánypárti vélemények jelennek meg.Jóval többet szerepeltek a szocik alatt a fideszesek a közmédiában, mint ma az ellenzékiek.És nem csak a balos ellenzékről beszélek, mert nem csak balos létezik!!!
Ez megint a korlátolt világnézeted szüleménye, ahol csak a balosok meg a jobbosok léteznek és élet-halál harc van közöttük.Megint visszacsatolnék az agresszív vérnyugdíjasokhoz, de ááhhhh....
Meglepődnél milyen kevés a politika az m1-en. Ez nem a HirTV. Ma direkt néztem (fél szemmel), és Kamugeri hisztijéről is tájékoztattak. Geriék összefirkálták az aszfaltot, aztán elmondták, hogy mennyi pénzt szeretnének, utána a kormányoldal válaszát vágták be, majd Geri nem akart válaszolni a kérdésekre, és ez volt az a pont(?), ahol kupán vágták a közmédiást... Ez szerintem nincs rendben. Szerinted rendben van, mert ilyen a közmédia és megérdemlik, meg az Origó, meg én sem vagyok olyan okos, mint amilyennek te gondoltál... Hiába hülyézel le, hiába mentegeted, ez nincs rendben. Hadd kérdezzek vissza: szerinted ez hova vezet?
Nem csak a közmédiást verik, hanem az úgynevezett balos médiát is a fideszes tüntiken. (érdekes, ez valahogy nem fáj neked se, de ha holnaptól az Index a kormánymédia kezébe kerülne már hullana értük a könnyed)
Indexeseket is rendszeresen vernek meg, mert ugyanazt a gusztustalan aknamunkát végzik, mint a közmédiások, csak ők legalább nem közpénzből.Az se érdekel különösebben, amikor az indexest vagy hvg-st verik el.Láthatóan mondjuk nem halt bele a harci sebeibe a közmédiás se.Amikor a riporterek jellemzően provokálni mennek ki, akkor mégis mit remélsz? Pont az lenne a lényege a mondandómnak, hogy a politika által vezérelt mai közbeszéd színvonala teremti meg ezeket a pillanatokat, amikor kap egyet a riporter.Nem azért van a béka segge alatt a kommunikáció, mert hülye a lakosság, hanem pont fordítva.
Hol van például a vita az ellenzék és a kormány között?Ez azért megvolt az előző kormányzat alatt(saját vesztükre) a közmédiában is, de egyéb felületeken is létezett.Ma a kormányzat csak a saját médiájában hajlandó komolyabban megjelenni, mert ott saját terepen van, nem kap húzós kérdéseket.Sőt, inkább alájuk kérdeznek.Erre értettem a szakmaiatlanságot, mert az újságíró dolga nem a politikus seggének fényesre nyalása lenne, hanem az, hogy az én nevemben a tiédben és mindenki máséban kérdezzen.Főleg ha én is fizetem, aki nem vagyok se balos, se kormánypárti.Ha a kettő között kell választani, akkor inkább a Fidesz, mint a baloldal, de ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy a közmédia nem állhat a kormány 0-24-es támogatásából.Az, hogy az ellenzékieket csak akkor hívnak, ha valamit elb*sznak, az rohadtul nem fair, miközben a kormány hibáit egyetlen alkalommal sem jelenítik meg.De ha nem érted, akkor nem tudok ezzel mit kezdeni.
Ez természetes, de a közmédiás fejbeverése akkor sem helyes.
Ide vezet az, amivé züllesztették a közbeszéd színvonalát.Ezt rágom tegnap óta... Nem helyes, de már ezen a szinten van a közbeszéd színvonala, ahol a fideszesek az ellenzékit ütik, az ellenzékiek a fideszeseket.Piszokmód megdolgoznak a riporterek mindkét oldalon a pofonért, aztán mehet a hiszti, hogy kaptak egyet.Hát örüljenek, hogy Magyarországon dolgoznak és nem a Balkánon.A másik topicban már virtuálisan fejbe vertétek az ellenzéki médiát, akkor hol a különbség?
Hülyézni meg nem hülyéztelek le, mert annak azért nem tart a vita.
Még talán ulit se hülyéztem le, pedig ő megérdemelte volna.Nincs nekem alapvetően semmi bajom veled, csak ebben a témában nem igazán fogunk egyetérteni.