T
Törölt tag 2361
Guest
2019?Miért?
Kínlódnak?
Drága barátom, megint beleugatsz olyanba, amihez csak vissza kellett volna olvasnod.
Ebbe a topicban csak 2x lett betéve a 2019-es állapot. Szóval még meg sem kellett volna magad erőltetni.
Neked is csak azt tudom javasolni, mint a @expert kollégának: Olvass vissza!
Különben szerintem az én állítólagos európai buzulásom kicsit kevésbé ciki, mint a te amerikai buzulásod.
Nyilván, épeszű európai ember az amerikai hadiipar sikereinek örül...
2020 az itt agyondicsert upgradet az aussik elutasitottak es az apachet valasztotak helyete, tobbek kozt mert olcsobb a reptetese..most a nemeteknek is kezd ugy kijonni a matek.
This morning, Defence Minister Linda Reynolds announced that the replacement for the much-troubled ‘Aussie Tiger’ armed reconnaissance helicopter (ARH) would be the Boeing AH-64E Apache Guardian. Australia will acquire 29 of the advanced Apaches from 2025, at a cost of A$4.5 billion, to replace 22 Tigers.
Operating cost also needs to be considered. The sustainment challenges of the Tiger drove up operating costs and shrunk flying hours—a death spiral for the capability. Airbus has suggested that operating the Tiger as it currently stands costs A$9,465 per hour; however a RUSI report estimated the cost per flying hour to be around A$27,000 and the defence annual report estimates it’s more like A$34,000 per hour. That’s in comparison to the Apache’s projected operating cost per hour at A$10,567.
Australia chooses Apache as Tiger helicopter replacement | The Strategist
This morning, Defence Minister Linda Reynolds announced that the replacement for the much-troubled ‘Aussie Tiger’ armed reconnaissance helicopter (ARH) would be the Boeing AH-64E Apache Guardian. Australia will acquire 29 of the advanced Apaches from ...
www.aspistrategist.org.au
szoval, ne te magyarazd az ausztraloknak hogy a tiger occssoooo, amikor nekik a matek mast mond.
en jobban hiszek azoknak akik hasznaljak a gepet mint a gyar marketing csapatanak. jebi ga.
nincs nekem semmi bajom az europaiakkal, de nevetsegesek valamikor, csinalnak vmit ami draga mert keves darab keszul belole, draga az hasznalata is mert megint az alkatreszek dragak mert keveset gyartanak belole, az elatasi lancok szet vannak baszva europa szerte, es meg ami a legrosszabb kiterveznek egy jo cuccot es amire a burokracia megbeszeli amit kell meg meg 2x osszevesznek rajta, a vegen a cucc mire vegre kesz, mar elavult a versenytarsaikkal szembe.
de azert ugy be van marketingozva hogy neadj isten, csodacucc wazzeeeee
na, ezen is men a forumon itt a vita, vagytok paron akik bekaljatok ezt a marketinget, meg vagyunk itt paran akik szkeptikusak vagyunk.