Szóval ami most jön alapból Blogen-nek szól, aki feltételezi rólam a "kétkapura játszást". A tegnapelőtt felvetettem az egyik magyarságversezetnek, a dán példát a "Kettős-állampolgár vagyok" kitűzőkről. Alapból ugye semmilyen veszélyt nem jelentene egy ilyen jelvény viselése, hiszen Tóth Mihály (ha olvasod Mihály bátyám akkor tiszteletem, többet használ a jogászkodásod mint öt Brenzovics és három Zubánics) fehéren feketén levezette, hogy senkit nem lehet számonkérni a kettős állampolgárság miatt. Tudjátok mi volt a válasz? "Nem szabad provokálni, meg különben sem tenne ki senki ilyen jelvényt!" Na akkor egy ilyen beszari, sült galambot váró, semmire kellő bandáért van értelme egyetlen csepp magyar vért is kockáztatni? A kárpátaljai magyarok maguknak keresték a bajt amikor a leginkább felelősségteljes politikai szervezetük teljes mellszelességél kiállt a "Majdan" mellett, (Brenzovics nyilatkozatai 2014 telén talán még megvannak itt-ott), amikor (bizonyítékok vannak rá) ez a szervezet tüntetőket toborzott a jelenlegi rendszer hatalomra segítésére, amikor a legnagyobb magyar párt képviselője elvtelenül beült a Porosenko Blok soraiba és ott mereszti valagát mindmáig – akkor minden hiába. A tettek következményeit viselni kell, viselje hát a következményeket ez a maroknyi beszari perjnahardejr!!
A beregszászi konzulátus előtti tüntetéshez. Beregszásznak Babják polgár mesterszemélyében elvileg magyar nemzetiségű és magyar érzelmű polgármestere van. A tüntetést mégsem merte betiltani, mert úgy tűnik az ukrán szakszolgálatok egy magyar polgármestert jobban kézben tudnak tartani mint a magyarok. Gratulálok a patkányfalkához!!! ezekért nem vért de ecetet sem érdemes ontani!
A beregszászi konzulátus előtti tüntetéshez. Beregszásznak Babják polgár mesterszemélyében elvileg magyar nemzetiségű és magyar érzelmű polgármestere van. A tüntetést mégsem merte betiltani, mert úgy tűnik az ukrán szakszolgálatok egy magyar polgármestert jobban kézben tudnak tartani mint a magyarok. Gratulálok a patkányfalkához!!! ezekért nem vért de ecetet sem érdemes ontani!