Most vakarom a fejem, hogy ezzel mit akartál "üzenni"... (???)Marhára elegem van azokból az emberekből, akik hitalapon pazarolják az agyukat - oké, az legyen az ő bajuk - de még el is várják, hogy az általuk bizonyítani nem tudott hadoválást mindenki fogadja el, higgye el, mert ha nem, az merő tapintatlanság!
Legyen szó asztrológiáról, csodatételekről (az megvan, hogy amióta az objektív kontroll egyre elterjedtebb, azóta valahogy egyre kevesebb a vallási témájú csoda? Pedig már mindenkinek van kamerás, meg hangrögzítős telefonja, a világ tele térfigyelő kamerával...), stb.
...kolléganőm munkája is megsokszorozódott (kórházi raktár), amióta járvány van, minket is meglehet kérdezni házon belül, hogy mit látunk, tapasztalunk a COVID részlegekben, a kórházi dolgozók között is dolgozik a vírus rendesen, mi több; sorra diagnosztizálják a szövődményeket (nálam is diagnosztizáltak már - eddig szerencsére csak enyhét) - nagyjából már csak ezért érdemes kórházban dolgozni - mindenkinek vannak barátai, rokonai, akik megbetegedtek, szövődményesek lettek, meghaltak koronavírusban stb.
Erre kijelenti, hogy nem hisz benne, csak fel van fújva az egész...
- !!!???
...értem én, hogy kognitív disszonancia, meg minden, de ez - legalább néha - nem fáj?
Hogy Molni stílusában fejezzem ki magam:
Ilyenkor érzem úgy, hogy Gautama Sziddhártha hiába élt és gondolkodott.
Én is voltam koronavírusos...
Voltak, vannak utóhatásai.
Remélem megúsztam súlyos következmények nélkül...
Egyébként meg én sem fogadok el mindent, amit Nemere István írt, jóllehet sok könyvét elolvastam!
Miért is gondolod ezt?