Részben nyilván igazad van. Ahogy én elnézem a rakéta ipar 3D nyomtatás technológiát nem feltètlen a nagy felületű homogénebb tartályok gyártása a fő cél, de mint fejlődés-tökéletesítés alatt álló technológia azzal is kísérleteznek.Egy jútúb videóban láttam egy ilyen céget, nem tudom ez volt-e, ami 3D nyomtatásnak hazudott sima TIG hegesztővel, egy forgó állvánnyal és a hegesztőfejet taró robotkarral készített ilyeneket. Amit akkor sem értettem, hogy mi a fasznak. Magát a tartályt vagy legalábbis nagy részét egy lemezből meg lehetne hajlítani huszad áron úgy, hogy homogén hengerelt anyag és egy darab hegesztés van csak rajta hosszirányban. Ehelyett hegesztővel felépítik azt a részt is, tiszta rücsök az egész, aminek a fala annyira erős, mint a legvékonyabb része, és annyira nehéz, mint amennyire a vastagabb részek nehezítik.
Ami a rücskös felületet illeti is sokat fejlődött ám a technológia.
Pont nemrég jött ki a Relativity új videóval amin a 4.generációs robottal egy bulkhead részt készitenek, vagyis egy tartály részét. Ebből is az jön le nekem, hogy a rakéta építés mellett maga a technológia fejlesztése is tovább folyik, amit ugye később akár másra is lehet használni..