- Megtudnád mondani hogy a Hubble-t miért engedték az ISS keringése alá?
Köszönöm a kérdést, mert rávilágit, hogy én is írok néha zöldséget!
Nem tudom már mi vitt félre pontosan, de valahol a mérföld/km átvaltasnal mehettem el a vadvilágba, mert a Hubble még nincs az ISS alatt!
Nincs is erre mentség, de ezt, hogy nem tette szóvá senki az is árulkodó!
Jelenleg 525km-en kering.
Live Orbit data
Elnézést, nagyon benéztem!
Miért nem blokkolták az ISS-hez? Azaz miért nem használták tovább a Hubble távcsövet mint egy földi távcsövet az ISS-n.
Nagyon más inklanációs/dőlésszögű pályán keringenek. Hubble 28.5° ISS 51.6° vagyis csak nagy energiájú manőverekkel lehetne hozzáigazítani, azt az energiát meg inkább pályaemelés re érdemes majd fordítani.
Egyébkent a Kínai Tiangong állomásához tartozó Hubble osztályú távcsővel pont az a terv, hogy hasonló pályan tartják majd a szervizelés végett.
Nem követtem a Hubble eseményeit, bocs. Nem volt dokkolható felület? Szóval nem értem hogy mi az oka egy ilyen nagy volumenű berendezés elégetésének, mikor fellehetne használni még kutatásra.
Esetleg a kihasználási időt feldarabolva szétosztani csillagászok között vagy egyéb területeken pénzt keresni vele.
Minden idejét ahogy a Webbnek is pályázatokon osszák el csillagászok között.
Dokkolási lehetőség elméletileg van, egy korai verziós soft dokkoló port installáltak annó. Hasonlót használ a SpaceX és a Boeing is de már egy modernebb verziót.
A probléma nem is ez, hanem, hogy jelenleg nincs alkalmas jármű! A Dragonnak útban van a dokkoló port kupola borítás, + a fúvókák is pont az orrában a port körül vannak
Ráadásul nem lenne elég megemelni a pályát, komoly szervizelésre is szorul már a távcső. Szinte az összes Giroszkopot cserélni kellene, meg a vezérlés egy részét is ez mind meg manuális két emberes meló.
- Ha hozzá "patentólták" volna az ISS-hez, ugye megnő a tömege s nehezebben csökken a földtávja!
Pont itt a linkedben említed, s mutatod az ábrát hogy a paplan milyen gyorsan leér a légtérbe.
Azt a ballisztikus együttható miatt mutattam, ami a sebesség mellett a méret és a tömeg függvénye.
Jelenlegi korrekció nélküli pálya számítások szerint 50% az esély, hogy 2030-ra ég el a légkörben ha nem nyúlnak hozzá. A Nasa már foglalkozik a dologgal a SpaceX is önállóan, de egyenlőre nem látszik igazán jó megoldás.
Megemelni megtudnák egy autonóm műholdal is akár, de a többi problémát az sem oldaná meg, anélkül meg csak idő kérdése és ígyis-úgyis beadja a kulcsot az öregedő Hubble.