Annyira kiszámíthatóan ostoba vagy az már teljesítmény! Pont most reagálsz azzal, hogy a lelkivilagomra teszel utalást!
Így van! Az ominózus videó pontosan ezt a célt szolgálja, hogy az aktualitásokat ismerteti, azok számára akik nem olvasnak rendszeresen csillagászati publikációkat!
Domináns? Jó hát persze a te igenytelensegedhez nyilván nem tartozik minőségi követelmény, ezért is hozol Femina cikkeket, meg más gagyi a jóég tudja ki által összerakott YT videókat!
Ha asztrofizikárol van szó a végzettség szerintem igenis fontos! nyilván nem neked, ezt nem győződ hangsúlyozni!
Ekkora blődseget sikerült megint önerőből kijelentened- Bravó! Kb minta azt mondanád a szívsebészet kapcsán a végzettség nem domináns!
Így van, ez meg egy új tanulmány, amire egyébként Milagro hívta fel a figyelmet èn meg vettem a fáradságot kikerestem, majd hozzá a YT videót, hogy érthető legyen pontosan miről van szó!
+ Az is elkerülhette figyelmedet, hogy említettem a tanulmány kapcsán megjelent Magyar vonatkozású cafolatot is!
Azért ahhoz is csak neked van arcod, hogy
ezt a tanulmanyt jóslásnak nevezd! Ezzel mondjuk pont a kedvenc csillagaszati temakörödet degradálod le, De te ezt is megengedheted, mert nyilván számodra ez a szintű fizika nem tétel a kisujjadban van, számodra ez csak jóslás! Te vagy itt a tévedhetetlen mindent tudó jani!
Lehetseges, hogy Hideyuki Saio a 11 oldalas tanulmanyával csak a ismertségre hajt.. Ezt speciel nem tudom megítélni, mert hozzá se tudok szagolni az ilyen szintű fizikához! - Pont ezért linkeltem az integető salátavideós oxfordi csajt aki ezt pár percben érthetően elmagyarazza.
Megint bizonyítottad, hogy egy okoskodó pojáca vagy, az önkritika képességének hiányával!
Folytathatjuk még ezt ha gondolod, elég csak válaszolnod hasonló ostobaságokat, mint amit most is sikerült! - de persze téged nem érdekel a véleményem.