Akit érdekel, a virágboltokban már kint van - Szaljut-7
A wikipédián kevésbé tűnt drámainak. Mondjuk filmen az elég uncsin hatna. De akkor ha jól értem, ez egy "Gravity in Russiaaaa" lett.Akit érdekel, a virágboltokban már kint van - Szaljut-7
Nyilván dramatizálták, hiszen nem történelmi csatornákra, hanem mozibaA wikipédián kevésbé tűnt drámainak. Mondjuk filmen az elég uncsin hatna. De akkor ha jól értem, ez egy "Gravity in Russiaaaa" lett.

Köszi az ajánlást, jó film volt. A trailer mondjuk kicsit túl lett vágva, mert a filmben már jobban kijött a küszködés. És a kalapácsAkit érdekel, a virágboltokban már kint van - Szaljut-7

Cifu nincs kedved ehhez hasonló ismeret terjesztő videok csinálásához, magyarul ? Szerintem sokan szeretnék.

), és most nézzünk rá a nézettségre: angol nyelven is 33 ezer embert érdekelt a belinkelt téma. Hobbits in Spaaaceee!!!!!Sajnálom Cifu hogy ilyen negativan látod.
Rocket lab elektron felővés.
Ó, ha hülyemintás ing kell, én tudok adni! De akkor már lehet benne macska is. A zinternet cereti a titákatNem te vagy az első, aki megkérdezi.
A fő problémám ezzel, hogy sok idő és energia egy ilyet megcsinálni (meg be kellene szereznem akkor ilyen szörnyű ingeket is, hogy ne lógjak ki az ilyen műsorokat csináló Youtuberek közül), és most nézzünk rá a nézettségre: angol nyelven is 33 ezer embert érdekelt a belinkelt téma.
Anno az SG-s cikkek ilyen 4-8 ezres nézettséggel bírtak, most a Logoutosok kb. 1000-2000 (itt precízebben látom a nézettséget), és emellé jön kb. 30-50 ember, akik a SpaceMarine blogon olvassák ugyanazt. Youtube-on mekkora nézettségre számíthatnék? Pár százasra, szerintem.
Nem mondom, hogy nem foglalkoztat a dolog, de bevallom kevés a motíváció, hogy belevágjak.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..