Hát, ha érted, vagy van szemléltető videód, világosíts fel.Ezt most miért is írtad le?
Hát, ha érted, vagy van szemléltető videód, világosíts fel.Ezt most miért is írtad le?
Az egyik legfantasztikusabb eszköz volt, amit felküldtük. Mikor fiatal voltam, akkor folyamatosan arról ment a polémia, hogy a bolygók egyáltalán ritkaságok vagy sem. Mára már tudjuk, hogy gyakorlatilag az lenne a csoda, ha nincs bolygója egy csillagnak.
Nem akarok belemerülni, de úgy érzem, hogy a Naprendszer kialakulásáról halvány ibolyántúli f@ngunk sincs. Itt-ott nehézfémek /kitudja honnan/, meg mágneses mező, a vizet belenyomta néhány tétova üstökös (volt a Föld történetében oxigén feldúsulás 2,5 M éve, ha igaz) a Földbe. Honnan van ez a sok nehézfém a sárgolyónkon?Az egyik legfantasztikusabb eszköz volt, amit felküldtük. Mikor fiatal voltam, akkor folyamatosan arról ment a polémia, hogy a bolygók egyáltalán ritkaságok vagy sem. Mára már tudjuk, hogy gyakorlatilag az lenne a csoda, ha nincs bolygója egy csillagnak.
Az már csak hab a tortán, hogy a jelenlegi minta alapján azt látni, hogy a Naprendszer valamiért nem az átlagos, hiszen a bolygók nagy része se nem extrém távol, se nem extrém közel van sőt, igen sajátos a rétegződése is, hogy gázóriás közel nincs is.

Az egyik legfantasztikusabb eszköz volt, amit felküldtük. Mikor fiatal voltam, akkor folyamatosan arról ment a polémia, hogy a bolygók egyáltalán ritkaságok vagy sem. Mára már tudjuk, hogy gyakorlatilag az lenne a csoda, ha nincs bolygója egy csillagnak.
Az már csak hab a tortán, hogy a jelenlegi minta alapján azt látni, hogy a Naprendszer valamiért nem az átlagos, hiszen a bolygók nagy része se nem extrém távol, se nem extrém közel van sőt, igen sajátos a rétegződése is, hogy gázóriás közel nincs is.

A külső videón számomra úgy tűnik, mintha az egyik oldalsó gyorsító fokozat nem vállt volna le a többivel együtt, és az rázta őket....

Pontosan az történt, amit legelőször is feltételeztem.

Egy meghibásodott szenzor(datcsik) miatt.

Honnan tudta ezt kamov egy hete?
https://www.nasaspaceflight.com/wp-content/uploads/2018/11/2018-11-01-09_09_27-Window.jpg
Itt pedig látható a vélhetően az összeszereléskor elhajlított szenzortüske, aminek a megszorulása miatt nem tudott időben jelezni.
Honnan tudta ezt kamov egy hete?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..