Skytube is tudja ezt, az FDroid storebólMert YT prémium előfizetőként nem kell a képernyőnek aktívnak lennei, hogy halgassam és nem kell leszedni és konvertálgatni mp3-á sem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Skytube is tudja ezt, az FDroid storebólMert YT prémium előfizetőként nem kell a képernyőnek aktívnak lennei, hogy halgassam és nem kell leszedni és konvertálgatni mp3-á sem
Mennyire nézted meg azt a diagrammot alaposan?
Hú, vajon mit nem vettem észre?Mennyire nézted meg azt a diagrammot alaposan?
Hasonlítsd már össze a 3.-ai és a 4.-ei termelési értékeket.Hú, vajon mit nem vettem észre?
Igazából alatta van. Mindig jót mosolygok azon, ahol a ződenergia felkent apostolai olyan tanulmányokat hoznak le, ahol csak az egyéb környezeti és anyagi költségeket, a hozzá kapcsolódó fejlesztések, háttér kibocsájtását, és úgy mindent hagynak ki a képletből.https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazd...e=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Ez már napiszar "színvonal".
Ez a passzív házas izé itthon micsoda?Van egy olyan érzésem, hogy Balázsra hivatkoznak egy cikkben, de nem jelölték
Figyelem, a cikk és a kommentszekció olvasása erős érzelmeket válthat ki egyesekből,
heves szívdobogás, lila fej és szokatlan tünetek észlelése során ne olvassa tovább !
Link
Nincs rajtam sapka, de én már feltoltam a homlokomon
Ez a passzív házas izé itthon micsoda?
Jól értem, hogy ma nem lehet olyan új családi házat építeni napbuzulás és az összes méregdrága hülyeség nélkül..?
A cikk muris, hogy hol a PV-ről, hol a sóolvadékos erőműről beszél és aztán mixelgetni a számokat.
Ha 0 üzemeltetési költsége lenne a 2,2 mrd-os erőműnek és az eladási ár 100%-as profit lenne, akkor is kb. 13 éves megtérülés jön ki. Csak ezek közül egyik sem igaz.
Az is igen homályos, hogy a 200 MWh akku kapacitás hogyan fog éjszakai áramot jelenteni.
Tehát az a kijelentés, hogy ez a nappali termeléssel éjszakai is áramot ad és ellátás biztonság van engem inkább csak röhögésre késztet. Még egy sivatagban is van néha eső és felhő és senkit nem érdekel a kínai sivatag, amikor már oda extrapolál Manfred (mert őp a Sol Invictus szerényen...) meg sok hülye a kommentek között, hogy Paks 2 hazaárulás. Múlt évben is volt kb. 10 nap egymás után, amikor lényegében télen semmit nem termeltek a naperőművek itthon. Ja, meg mi a 47 szélességi körön vagyunk én Nem Indiában...
- Nyáron a 2,2GWe-s erőmű ennél többet termel egy nap, tehát a teljes napi termelést nem tudja beletolni, ha valóban el is akar adni áramot...
- Télen meg azért nem tud tölteni, mert kisebb a termelés...
Kurvára nem számít, hogy mekkora akksipark van emellett.
Ez a Manfred egy hívő közösségnek ír cikkeket. Itt tart.
Ja, és természetesen ki vagyok tiltva onnan. Itt tart meg jelenleg a zöldpropi...
Nem értem mire gondolsz itt. Magára a viccre?A "hivatkozást" megtaláltad ? A baris kép alatti vicc után.
Nem értem mire gondolsz itt. Magára a viccre?
Mert szabályozhatatlan. Úgy várnám ennek balfasznak a magyarázatát arra, hogy hogyan akarja kiszabályozni ezt..."el fogja magyarázni a legtöbb energetikai szakértő, hogy a napenergia szabályozhatatlan, a hálózati méretű energiatárolás pedig nem megoldott, vagy ha mégis, akkor megfizethetetlenül drága, így naperőművek soha nem válthatnak ki olyan alaperőműveket, mint például egy szénerőmű."