1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Én szerintem ezzel csak azt fogjátok elérni,hogy a járvány topik megint karantén alá fog kerülni mondom ezt úgy,hogy én messzire elkerülöm azt a topikot.
   
  ogretankHU and Pogány like this.
 2. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nem véleményük volt, hanem személy elleni támadásokat folytattak, ami súlyos szankciókkal fenyegetett fórum szabálysértés. Ezt nem is először tették, visszaesők is. Sajnálom ha ez számodra nem érthető, de téged sem foglak "győzködni", ahogy őket sem arról amit ők csináltak. Felnőtt emberek viselik a következményeket, és remélem ők felnőttek ! :D:D Nem nekem kell "meghúznom magam" egy rakás agresszív figura miatt.
  Namost ezt amit kiemeltem a postodban és azt amit az elbujdosásomról és a magam meghúzásáról írtál, ezeket együttesen úgy hívják, hogy áldozat hibáztatás. Ennek kismillió változat létezik az életben, az autóbalesetektől kezdve a sor végtelen. Nem csak nőkre van ez, azt csak az ultrafeministák erőltetik, igazán a férfiakat sújtják az áldozat hibáztatások, és általában az a "piti magyarázat" hozzá amit te is adtál, hogy szóvá meri tenni a történteket. :D:D Erre a témára komoly kutatások vannak amik ezt igazolják hogy ez így van ahogy ezt írtam. Ha veszed a fáradságot után nézhetsz. Az amit írtál a "macho" stílus, aki szerint egy férinak mindent le kell nyelnie, amit ellene tesznek. Nos elárulom, ez rengeteg erőszakos konfliktus oka az életben ami férfiaknál fordul elő, mert bosszút állnak a sérelmeikért. Ugyan is a közösségek általában ugyan ezt a viselkedést erőltetik, hogy egy férfi az hallgasson mindig. Na eleget mondtam, ha érdekel majd utána nézel, de ennek a "lenézősdinek" csak újabb konfliktusok a következményei ! Mert egy férfi az előbb-utóbb odabaxik egy nagyot, ha sokáig baxtatják. :D:D:p:cool: Velem meg nem lehet szórakozni, nem egy félős gyerek vagyok... ;)
   
 3. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Nem ez nem az áldozathibáztatás én csak annyit írtam neked,hogy azzal,hogy a visszajelzések topikban kiírod,hogy ezt és ezt szankcionálják pont az ellenkező hatást éred el,ha te úgy gondolod az ignore nem megoldás akkor ott van a jelentés a moderátornak opció is.Nem vagyunk egyformák ez tény ki ki a saját vérmérséklete szerint reagál a személyét ért vélt vagy valós támadásokra.
   
  ogretankHU likes this.
 4. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nem akarok ilyen jogi dolgokba belemenni, bár nem kicsit értek hozzájuk. Fel tudnám sorolni a polgári perben jogalappal támadható dolgokat amit ezek velem műveltek, de nem akarok nagy feneket keríteni a dolgoknak, ezért meg sem említettem őket eddig sem. :) Van erre a problémára egyszerű megoldás, kirakni őket az ilyen topicokból, és nem utána csend és rend lesz. Én is mindössze csak ezt kértem. Tárgyalja meg a vezetőség egymást között, a döntéssel meg majd jönnek. Ha nem változik semmi, és marad minden így, akkor lehet hogy én fogok menni a fórumról. Ezek a rendbontások mint amit pld. "ogretankHU" is művelt velem a beszélgető topicban (valószínűleg segg részegen :rolleyes::D:D) már nagyon túl vannak minden határon. Normális esetben úgy kellett volna kivágni innen, hogy a lába nem éri a földet. :) Deee... nem szóltam semmit... :)
   
  kamm likes this.
 5. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nem a közösséget kell büntetni, ha van egy garázda csapat. Egy fizikai példa: nem egy falut kell lezárni, kijárási tilalmat bevezetni benne, ha van három alak akik rendszeresen randalíroznak benne, az utcákon, az intézményekben (szórakozóhelyek stb.) Ilyen esetben pld. van a törvényben olyan törvény, amely alapján egy időre ki lehet tiltani őket az adott településről, vagy akár még nagyobb virtuális kört is húzva köré. Mint néhányszor már elárultam, járatos vagyok a jogban, csak nem szeretem szóba-hozni, sem a törvényeket. Renitensek eltávolítása, "problem solved". :) Egyébként meg ezt is kilátásba helyezi az itteni szabályzat, személy elleni támadások esetén a kitiltást is. Szóval semmi illegálisat nem kértem, nem hoztam szóba. :) Ezt a folyamatos kuplerájt szeretném felszámolni, amit csinálnak.
   
 6. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Ok ez eddig is teljesen világos volt de attól,hogy ide kiírod szerinted jobban érvényre jut a kérésed?A modi ha szerinte a fórum szabályaiba ütközik amit az illető a személyed iránt elkövetett akkor azt úgy is szankcionálja legalábbis ezen a fórumon én ezt tapasztaltam.
   
 7. Heim

  Heim Well-Known Member

  Ha nem vágják ki onnan azt a pár agyhalottat, akkor a bezárás/törlés sem rossz ötlet. Mégsem csak politikai vagdalkozásokról van szó hanem sok esetben az egész járványnak a bagatelizálásáról és tagadásáról. Isten ments, hogy egy véletlenül odalátogató attól a pár hülyétől informálódjon aki néha két fröccs között odaszarik valamit.
   
 8. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member


  Dobjátok már ki ezt a provokátort. Semmi "vírustagadást" nem követtem el, sőt ugyanebben a "járványok, fertőzések" topikban a járvány elején a halálozási arányokról közöltem hivatalos számok alapján (!) napi számításokat, akkor meg azzal vádoltak meg egyesek, hogy eltúlzom a vírus veszélyességét. Szóval abba lehetne hagyni az összevissza való fenyegetőzést, meg "elkövetőzést" !
  De ezt a Leonidas-t tényleg kitilthatnátok, mert egyedül ő követeli nyíltan és rendszeresen mások kitiltását, olyanokét, akiknek a véleménye nem egyezik az övével. Teszi mindezt gúnyosan, ezer millió szmájlival a képünkbe röhögve.
   
 9. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Semmit. Más a véleményünk mint az övé.
   
 10. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Persze, áldozat az, aki most is úgy vihog mint te.
   
 11. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member


  Csak tisztelettel kérdem ki vagy te , hogy szimplán agyhalottazól és hülyézel bárkit is ? Érvek és ellenérvek ütköztetése a vita alapja de nem a személyeskedés ! Egy szabad országban élünk és a ballib oldal véleményét megcáfolandó a vélemény az szabad . Ha valaki nem áll be egy adott sorba akkor az már csak idióta , összeesküvés elmélet párti meg agyhalott lehet aki ráadásul még alkoholista is ? Azért "jó" ez a vírtuális tér mert a monitor mögé bújva mindenki kőkemény fasza gyerek ! A valóságban meg 90% beszari kispöcs aki az ember szemébe se tud nézni !
   
 12. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Ilyen minősíthetetlen, durva stílusban senki sem írt oda, mint ahogy azt te tetted most.
   
 13. zeal

  zeal Well-Known Member

  De igen, pl. Haubagoi simán leelmebetegezte a társaságot, csak a modi már kitörölte. :rolleyes:
   
  Leonidas and bartinieffektus like this.
 14. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Persze, miután azt írtam, hogy a Leonidas-félék simán lecsukatnának mindenkit (ami nem is alaptalan, lásd az itteni büntetést követelő vádaskodásait is), és erre te totál komolyan visszakérdeztél, hogy hogyan tudna Leonidas egymaga lecsukatni mindenkit... és ekkor adtam fel, mert mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy én azt mondtam, hogy 1 (egy) ember csukatna le mindenkit. (Itt arra a jelenségre gondoltam, hogy a járvány hatalomba segíthet olyan börtönőr típusú személyiségeket, mint Leonidas, de nemcsak őrá gondoltam, hanem erre a személyiség-típusra.) De persze te is csak játszottad a hülyét, idegesíteni akartál, mert nyilván értetted mit akartam mondani. Leonidas meg ugyanez, csak ő fullban tolja, neked meg ehhez a szinthez még egy kicsit fejlődened kell.
   
 15. zeal

  zeal Well-Known Member

  Blabla. Nem kell megmagyarázni. Nyilván igazad van akkor is, ha sértegeted a többi fórumozót. o_O
  A nyomi sértegetések nélkül már nem is tudsz hozzászólni semmihez. Ez gáz. :rolleyes:
   
  bartinieffektus likes this.
 16. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Meg ugye, akinek nem inge... sőt, ha szeretnéd, hogy hasonlóan lovagoljak a szavakon, mint ti, akkor azt is mondhatnám, hogy nem a társaságot elmebetegeztem le, hanem azt mondtam, hogy "ide többet nem írok, meghagyom ezt a topikot az elmebetegeknek. Tehát, akik eddig oda írtak, azokról nem állítottam, hogy elmebetegek, hanem csak megengedtem, hogy az elmebetegek - a jövőben - írogathassak abba a topikba. Tehát még azt sem állítottam, hogy mindenki elmebeteg aki oda ír, csak az elmebetegeknek megengedtem, hogy oda írhassanak. :)

  Komolyra fordítva a szót, van abban a Járványok, fertőzések topikban néhány ember, akik teljesen uralják a témát, és nem engednek semmiféle ellenvéleményt. Ez probléma. És ezen fakadtam ki. (De ezt megintcsak tudod Zeal...)
   
 17. weasel007

  weasel007 Well-Known Member

  Doktor úr, aki nem elmebeteg az is írhat oda?
  Válaszát előre is köszönöm.
   
  Pocok75, fip7, arcas and 1 other person like this.
 18. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Igen, bárki írhat oda :) Leonidas-szal ellentétben én nem követelem senki kitiltását, sem büntetését. Kérem is, hogy minél több józan ember írjon oda.
   
 19. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ott is és ebben a topicban is igen vállalhatatlan jelzős szerkezetek röpködtek mindkét oldal képviselőnek a részéről. Ott töröltem, ez meg itt a fórum egyetlen nem moderált topicja ugyebár.

  -----

  A fő vonalhoz kapcsolódóan: én úgy vélem, hogy egy normális fórum a vélemények ütköztetésének a helye is. Emiatt szimplán csak véleményeltérés miatt nem tiltunk, meg rakunk ki embereket. (Értelemszerűen a szándékos trollkodás esete, szélsőséges vélemények, miegymás más kérdéskör, de azt hiszem egy egyértelmű itt mindenkinek.)

  Azaz magam részéről amúgy nem értek egyet az adott kérdéskörben "bepanaszoltakkal", de ezt nem látom oknak arra, hogy kirakjam őket.

  A kérés a szokásos lenne: minden érintett nyugodjon le szépen, kerüljük ezt a szintet, mert úgyis beszántás a sorsa ezeknek a kommenteknek. Ha 3 oldalnyi, akkor 3 oldalnyi. Aztán majd a végén szólni kell Ménár atyának :D
   
  FilcTroll, Pocok75, fip7 and 7 others like this.
 20. haubagoi

  haubagoi Well-Known Member

  Ráadásul én még a vírust sem tagadom, sőt, nagyon is komolyan védekezem ellene, mindössze arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy óvatosabban bánjunk a böntönbüntetésekkel való fenyegetőzéssel (Ausztrál lányok kapcsán), mert csúnya világ jöhet ránk különben.
   
  Shektor11 likes this.

Ezen oldal megosztása