Én nem mennék ilyen messzire, de kétségtelen, hogy mindhárom nagyjelenettel távozó esetén eléggé értetlenül álltam a dolog előtt.
Lehet, hogy éppen nem asszisztáltam végig az utolsó vergődéseiket.
Molnival rendszeresek voltak a véleménykülönbségeink, de ettől függetlenül voltak normális hangvételű privátjaink is.
Biztos vagyok benne, hogy nála most egy a privát életben meglévő váltásnak is kellett lennie ahhoz, hogy lépjen.
@Zaphod Beeblebrox tanácsát a helyében megfogadtam volna.
És ezzel együtt is azt gondolom, hogy nem biztos hogy nem fog Ő még visszatérni. Ha jól értem a fórummotor működését, akkor neki még van visszaút.
Mindenesetre nála szerintem túl elnézőek voltak az üzemeltetők. Én még nem voltam itt akkoriban, amikor kapott pár nevelő célzatú komolyabb büntit, de szerintem mostanra nyilvánvalóvá vált a dolog, hogy az ilyen jellegű alkudozás nem igazán vált be (nem is nagyon szokott!).
Szerintem, csak azért mert kontentet gyártott nem lett volna szabad engedni az ámokfutásait.
@Tcat maga is elismerte, hogy vele sokkal elnézőbbek voltak. És szerintem ez nagyon sok fórumozónak eléggé b@szta a csőrét. Persze erre ő meg rá is játszott, mintegy a speciális státuszát - ahol lehet - fitogtatva.
Aztán mi lett belőle: Tulajdonképpen sértődötten távozott.
Kérdés az, hogy ha a fórum közössége nem volt érdemes (!) a jelenlétére, arra még elég jó, hogy a privát youtube csatornáját tovább reklámozzuk?
Ezzel nem le akarom beszélni (Sőt!) a közösségből jelenleg is feliratkozókat a csatornájának a követéséről, előfizetéséről, támogatásáról.
Inkább csak elvekről beszélek.