Visszajelzések és javaslatok

A főoldalra nem tudok bejelentkezni, így késleltetve látom a frissítéseket. Nem ír semmit, hogy nem jó a jelszó vagy akármi, rendesen tovább is léptet a fórum oldalára bejelentkezéskor úgy, ahogy szokott, de amikor a "Kezdőlap"-ra kattintok, akkor megint azt mutatja, hogy nem vagyok bejelentkezve.

Miért nincs hozzáaszólás lehetőség a PATRIA-s topichoz ?

Javaslok egy kiadós Ctrl+F5 püfölést, esetleg ki-be jelentkezést. Az utolsó hsz.-ed óta nem lett hozzányúlva a topikhoz, jogosultságaid sem változtak.

Az oldalszámozás jó lenne ha felül is megjelenne. Egyszerűbb lenne és mindenkinek kényelmesebb lenne a lapozás. Sok más fórumon is így van megoldva.

Helló!
Ezt én is szerettem volna kérdezni, mármint hogy nem tudja-e a fórummotor. Főleg telefonon jönne jól.

<blockquote rel="comandante">Az oldalszámozás jó lenne ha felül is megjelenne. Egyszerűbb lenne és mindenkinek kényelmesebb lenne a lapozás. Sok más fórumon is így van megoldva.

Helló!
Ezt én is szerettem volna kérdezni, mármint hogy nem tudja-e a fórummotor. Főleg telefonon jönne jól.</blockquote>

Csatlakozom, sokkal kényelmesebb lenne a rendszer kezelése.

A legújabb hozzászólások rész nem működik nekem. Hiába vagyok bejelentkezve az úgy kezel, mintha nem lennék...

Október első felében várható egy nagyobb frissítés oldal és fórum vonalon, annak kapcsán igyekszem majd a fórum hozzászólások körüli anomáliákat is orvosolni.

Október 21-i eseményekhez: a fórum is helyrerittyentve. Ha valami, eddig nem jelentkezett anomáliát észleltek, jelezzétek!

Két nap egymás után....kéne szólni Kaspersky -nek , kialakítana egy védo rendszert az NSA bécsi kozép-európai kozpont támadásai ellen... :))

Azt meg lehetne majd oldani, hogy a hozzászólások legalább egy 5-15 percig szerkeszthetőek legyenek?

Öntudatra ébredt a Skynet... de Tcat legyőzte :)

Valójában Tcat maga a Skynet :)

Azt meg lehetne majd oldani, hogy a hozzászólások legalább egy 5-15 percig szerkeszthetőek legyenek?

Erre - visszaélési lehetőség miatt - nincs lehetőség. Elküldés előtt inkább olvasd el még egyszer, illetve használd az előnézet funkciót :)