Visszajelzések és javaslatok

Probléma megoldva.
De meg ne fütyüljétek, hogy rovott múltú, morfinista, alkoholista... :)
Egy kitalált vicces karakterrel nyilván semmi gond nem lehet.

Ellenben mióta volt hogy az oldal üzemeltetőit kellemetlenül érintette hogy ideszóltak a nagy vizen túlról hogy ha ez lesz, meg az nem lesz akkor per, gondoltam jelzem hamarabb nekik ezt a pöti problémát - még az előtt hogy tudja a bré, pl. a Kínai nagyoövetség megorrol - hogy itt az egyik Avatarként használt figura egy japán szadista tömeggyilkos, aki a Kínai - Japán háború alatt kiírtott egy közepes városnyi ellenállni nem tudó embert...

Az is érdekelni kezdett azért, hogy milyen fura inger kell ahhoz, hogy ezt a derék embert válaszd?!

Szent-Györgyi Albert is kutatta a biokémiát, nem felelt meg?!

Egy kitalált vicces karakterrel nyilván semmi gond nem lehet.

Ellenben mióta volt hogy az oldal üzemeltetőit kellemetlenül érintette hogy ideszóltak a nagy vizen túlról hogy ha ez lesz, meg az nem lesz akkor per, gondoltam jelzem hamarabb nekik ezt a pöti problémát - még az előtt hogy tudja a bré, pl. a Kínai nagyoövetség megorrol - hogy itt az egyik Avatarként használt figura egy japán szadista tömeggyilkos, aki a Kínai - Japán háború alatt kiírtott egy közepes városnyi ellenállni nem tudó embert...

Az is érdekelni kezdett azért, hogy milyen fura inger kell ahhoz, hogy ezt a derék embert válaszd?!

Szent-Györgyi Albert is kutatta a biokémiát, nem felelt meg?!
Polgárpukkasztás. Kicsit elfárasztott ami a járvány topicban tobzódott anno (némileg még most is). És hát ugye ő volt a japán (meg az USA) biológiai fegyver projekt fő kutatója. Öregkorára amúgy aránylag rendes ember lett.

Értetlenségem szeretném kifejezni, hogy egy humoros képen, amin két orosz van, oroszországi eseménnyel kapcsolatos és egyáltalán semmi köze Ukrajnához, mi a francért kerül át abba a nyomorult ukrán topicba? Még ha orosz biztpol...annak lenne értelme; de ennyi erővel lehetne akár Afrika is, vagy PMC-k.
(Inkább csak egy visszajelzés, költői kérdés.)

DisloyalThoughtfulGermanshorthairedpointer-max-1mb.gif

.

SBJUnSE.gif

:hadonaszos: + ;)

.

... bár erről a képről nekem mindig NATO-elkötelezett hivatásosunk sikeres-vizsgás NATO-harcászata --lásd: Ukrajna!-- jut eszembe!

Mind ez személyeskedés nélkül, csak látva a Valóságot!

.

.

• Vicces
Reactions: Venom85
Értetlenségem szeretném kifejezni, hogy egy humoros képen, amin két orosz van, oroszországi eseménnyel kapcsolatos és egyáltalán semmi köze Ukrajnához, mi a francért kerül át abba a nyomorult ukrán topicba? Még ha orosz biztpol...annak lenne értelme; de ennyi erővel lehetne akár Afrika is, vagy PMC-k.
(Inkább csak egy visszajelzés, költői kérdés.)
Kérésedre átkerült az orosz topikba, ott valószínűleg többen és jobban értik...

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Mintha lett volna 1 Oroszország off topikunk,vagy tévedek?
Mármint a kantinba,nem a biztpolban?
Mostanság rajta vagyok az Oroszországi túra videókon,jól belinkelnők nehányat.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Kedves moderáció!

Javaslattal fordulnék hozzátok.
A biztpol korlátozást nem akarjátok, mondjuk csökkentett időtartammal (pl 1 óra),kiterjeszteni az egész fórumra?
Szerintem jót tenne minden téren. Valós fórumozás tempójához az esetek nagy százalékában úgy gondolom elegendő.

Azért is vetettem fel a kérdést, mert régebben bizonyos elemek miatt joggal, a fórum közösségért, meghoztátok a két órás limitet, így bizonyos jelenségeknek gátat vetettetek.

Azonban mint látható, ez a korlátozas a társalgások tudatos átterelésével más topikokba, megkerülhető. Így pl további biztpolos topikokat is mocsárrá, személyeskedéssé floodolnak.

Szerintem ezen változtatni kellene!! Hiszen tudatosan ezzel a módszerrel bosszantják, floodolják, szavaikkal éljek: mocsárra változtatják a topikokat.

Vélemény?

Kedves moderáció!

A biztpol korlátozást nem akarjátok, mondjuk csökkentett időtartammal (pl 1 óra),kiterjeszteni az egész fórumra?
Szerintem jót tenne minden téren. Valós fórumozás tempójához az esetek nagy százalékában úgy gondolom elegendő.

Azért is vetettem fel a kérdést, mert régebben bizonyos elemek miatt joggal, a fórum közösségért, meghoztátok a két órás limitet, így bizonyos jelenségeknek gátat vetettetek.

Azonban mint látható, ez a korlátozas a társalgások tudatos átterelésével más topikokba, megkerülhető. Így pl további biztpolos topikokat is mocsárrá, személyeskedéssé floodolnak.

Szerintem ezen változtatni kellene!! Hiszen tudatosan ezzel a módszerrel bosszantják, floodolják, szavaikkal éljek: mocsárra változtatják a topikokat.

Vélemény?

Nem.

Kedves moderáció!

Vélemény?

Mackensen for President!

Kedves moderáció!

Vélemény?
Ezzel mondjuk elérnéd azt is, hogy aki nem itt ül egész nap, hanem naponta egyszer jön (mondjuk), az egy topikban nem tud 2 dologra reagálni, max. 1-re.
Őket is irtani akarod?

Ennél szerintem ésszerűbb a napi kommentszámot korlátozni, mondjuk 5-re. Aki már reggel feléli, az utána koppan.

Ezzel mondjuk elérnéd azt is, hogy aki nem itt ül egész nap, hanem naponta egyszer jön (mondjuk), az egy topikban nem tud 2 dologra reagálni, max. 1-re.
Őket is irtani akarod?

Ennél szerintem ésszerűbb a napi kommentszámot korlátozni, mondjuk 5-re. Aki már reggel feléli, az utána koppan.
Egyezzünk meg abban, hogy valamit kellene csinálni. Napi 5 hozzászólás összesen naponta bőven humánus. Meg kellene akadályozni, hogy a fórum chatnak működjön. Szerintem.
Igy higgiék, wilsonék stb végre a friss levegőre juthatnának.:)

Egyezzünk meg abban, hogy valamit kellene csinálni. Napi 5 hozzászólás összesen naponta bőven humánus. Meg kellene akadályozni, hogy a fórum chatnak működjön. Szerintem.
Igy higgiék, wilsonék stb végre a friss levegőre juthatnának.:)
Mondja ezt az aki egész nap fent van a fórumon...

• Tetszik
Reactions: PPP
Azonban mint látható, ez a korlátozas a társalgások tudatos átterelésével más topikokba, megkerülhető.
Nem láttam még miről van szó, de ha az ukrán hadszíntér témái lettek kiterelve az orosz topikba azért menni fog a bünti, de ha pl. onnan kiindulva az orosz hátország folyamatai akkor az a helyén van.