Csatlakozom. Nálam is hasonló a helyzet.Kb 1 hét alatt elfelejti a fórum,hogy hol jártam az olvasással,visszatesz a topik legelső lapjára,ez normális?
Csatlakozom. Nálam is hasonló a helyzet.Kb 1 hét alatt elfelejti a fórum,hogy hol jártam az olvasással,visszatesz a topik legelső lapjára,ez normális?
Amolyan kis herceges módon, számold meg őket és zárd egy fiókba és lehetsz rá büszke.Most látom,hogy pontjaim is vannak,azok mit jeleznek,mire valók?

Ez miért gond? Az év első hete van, a Hírhalom pedig értelemszerüen múlt heti híreket tartalmaz, mint mindig. (A mai reggeli újságok sem mai híreket hoznak le)
Vagy tényleg el kell magyarázzam, hogy mi a különbség egy nyomtatott napilap és egy bármikor frissíthető portál közt? 
Á!Nekem semmi bajom nincs vele, szerintem nem hat bután. Hetente egyszeri öszefoglaló, az lenne fura cím szerintem, hogy pl "1. Hét, 50-52. Heti hírek. " Mindegy, ízlesek és pofonok, ha megbántottalak, akkor elnézést, nem állt szándékomban.

Nekem semmi bajom nincs vele, szerintem nem hat bután. Hetente egyszeri öszefoglaló, az lenne fura cím szerintem, hogy pl "1. Hét, 50-52. Heti hírek. " Mindegy, ízlesek és pofonok, ha megbántottalak, akkor elnézést, nem állt szándékomban.
Angolra nagyon jól fordít szinte bármilyen nyelvről, azt meg már át lehet írni magyarra.S az erdeti orosz szöveggel mit kezdünk a fórumban?
S az erdeti orosz szöveggel mit kezdünk a fórumban?
Még a problémát sem értem... Mit és minek akartok szabályozni....?
Röviden: arra tettem javaslatot, hogyan próbáljuk visszaszorítani azt a terjedő gyakorlatot, hogy Google nyersfordítást másolunk be a hozzászólásokba anélkül, hogy kijavítanánk benne a magyarul helytelen, gyakran érthetetlen mondatokat.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..