Visszajelzések és javaslatok

Azért Ulippó számláján sok van a következő nagyobb vétsége után gyanúsan elbúcsúzik a fórumtól örökre. Legalábbis ezzel a Nikkel. Szóval nem kell beszarni. Meg a moderálás is kezd kiegyenlítettebb lenni. (volt egy időszak mikor elég egyoldalú volt, szerencsére úgy tűnik ezen az időszakon túlléptünk)
Lehet, hogy ugyan olyan, csak a lényeges biztpolok most zárva tartanak :)

Bonyi,

de ez van, amikor a lusta felhasználó, csak 1 - számára - érdekes képet szeretett volna beilleszteni, a közösség

'megcsodálltatása érdekében' :rolleyes::hadonaszos:
,nem eléggé / eléggé nem/ elítélhető módon beírtam a keresés funkcióba: "tornado"

https://forum.htka.hu/search/14723779/?q=tornado&o=date

mivel ezzel a mai jelenséggel szembesültem, hát a C+V, sajnos, ez van:

Du8Yj0WWsAAdGG_.jpg:large

:)

• Tetszik
Reactions: fishbed
Bonyi,

de ez van, amikor a lusta felhasználó, csak 1 - számára - érdekes képet szeretett volna beilleszteni, a közösség

'megcsodálltatása érdekében' :rolleyes::hadonaszos:
,nem eléggé / eléggé nem/ elítélhető módon beírtam a keresés funkcióba: "tornado"

https://forum.htka.hu/search/14723779/?q=tornado&o=date

mivel ezzel a mai jelenséggel szembesültem, hát a C+V, sajnos, ez van:

Du8Yj0WWsAAdGG_.jpg:large

:)

A kereső nem jól működik, nem lehet vele semmit megtalálni. Ne is küzdj vele.
(Ezért utálom a gyűjtőtopikokat. Utólag esélytelen így bármit visszakeresni.)

A fórum szerkezete viszont elég átlátható.

Fórum -> Katonai repülés -> 4/4+/4.5 generációs vadászbombázók -> Panavia Tornado

Egyszer átnézed a fórumot, hogy mi hol van és utána kb. 4 kattintással minden témához el lehet jutni.

• Tetszik
Reactions: jani22 and Pocok75
A kereső nem jól működik, nem lehet vele semmit megtalálni. Ne is küzdj vele.
(Ezért utálom a gyűjtőtopikokat. Utólag esélytelen így bármit visszakeresni.)

A fórum szerkezete viszont elég átlátható.

Fórum -> Katonai repülés -> 4/4+/4.5 generációs vadászbombázók -> Panavia Tornado

Egyszer átnézed a fórumot, hogy mi hol van és utána kb. 4 kattintással minden témához el lehet jutni.
Igen, csak figyelem felhívás lett volna, meg lusta is voltam, ill. nem volt időm keresgélni. :)
Köszi, hogy válaszoltál. :)

Szerkesztés ideje most öt perc ha jól érzékelem? Ha meg lehet oldani akár lehetne több is, néha nem veszem észre csak későn, hogy javítanék még rajta.

Illetve, szerkesztésnél egy törlés gombnak örülnék, mármint saját hozzászólást lehessen törölni.

Szerkesztés ideje most öt perc ha jól érzékelem? Ha meg lehet oldani akár lehetne több is, néha nem veszem észre csak későn, hogy javítanék még rajta.

Illetve, szerkesztésnél egy törlés gombnak örülnék, mármint saját hozzászólást lehessen törölni.

Igen,mondjuk én azt sem bánnám,ha mások hozzászólásait is tudnám törölni...:rolleyes:

P3NM.gif

Vagy ennyire azért nincs karácsony?

Jajj, hagy kedveskedjek márma nem tavaly, de nem havajj, ez a BÚÉK! :)

Jelentem, bűnt követtem el, ezért kéretik törölni a dupla megnyitott oldalon

/ez alatt böngésző oldalt kell érteni, mert a felhasználók az amúgy se éber programozókat jól át tudják verni/

levő dupla hozzászólásból eredő próbálkozás maradványát, mivel törölni az nuku - mármint nekem.

A fentieket, csak figyelmesen kell elolvasni, 1gyébként - ha lehet - az alábbi zúzását kérném, de tisztelettel. :)

https://forum.htka.hu/threads/lockheed-f-117-nighthawk.236/page-3#post-519185

Csak most látom, hogy mennyi topic van zárva. Ezekben mind egymásnak ugrottak a fórum társak?

A beszélgetőből épp most válik egy fajelmélet/eugenika/genetika topic. Lehet azt is bezárni, vagy új topikot nyitni neki vagy moderátoroknak aktiválni magukat. Azt hiszem a read only mód is túl sok elnézve azt a topicot.

• Tetszik
Reactions: antigonosz