[BIZTPOL] Magyarország

"
  • amint lehet, be kell vezetni az eurót,
  • csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez,
  • Magyarország lojális tagja lesz a NATO-nak és az EU-nak is."
Ez igen b+, kedves Péter, gratula, ettől nagyobb baromságokat nehéz lett volna mondania, fletó nyúlt is a vodkásuveg után.
:mad::hadonaszos:

Én arra lennék kíváncsi, hogy végeztek e már számítást, hogy családonként, személyenként mennyi jut miután visszavették LőlőTiborcGarancsiSzíjjStb-től a lóvét.
Úgy izgulok, lehet egy gyárat kapok? Vajon lehet majd választani?
Volt már itt ezzel kapcsolatban megválaszolatlan kérdésem, h miben lenne jobb az ellenzék. Ezeket hallgatva, kettő evidencia: a kormánytagoknak elképesztő önuralma van, h úriemberként tudnak válaszolni (én kb. úgy, ahogy Tom Cruise a trópusi viharban a vörös sárkánynak :) ). A másik, h bármely falu tudna helyettük 8-10 embert adni, akik magasabb szakmai/szellemi színvonalon tudnának működni.

Ez egy... marha.
Tehat akkor a napokban rezsiemeles, es teljes szervilizmus az Eu es a Nato fele a kommunikacioja, plusz nemi lmbtq ellenesseg. Ejj de jo valasztas lesz ez a Peter. o_O
Ez a faxi nem fogja birni a nyomast, lassan eleri Zelenszkijek szinvonalat...
Teljesen otlettelen, kapkodo, mindenkinek epp azt mondo amit aktualisan hallani akartat. Csak itt nem egy porszivot kell eladni, hanem egy orszagot menedzselni hiba nelkul.

Lassan depis leszek ettől a topiktól, annyira alacsony a színvonal az ellenzék köreibol, hogy képtelenség, hogy ennyi telik toluk, ettől nekem csak az szornyubb, hogy a voksok közel felét megkapják.
Mekkora is az intellectualis deficit a kedves egységsugarú választópolgárok között?
Persze, Viktorékat is kb deresre kellene húzni a fotéren, és rongyosra vesszozni a segguket,a mellék jovedelmeik okán, de így is 2 kört kap az ellenzék az egykoros futamban toluk.
Ebből Tenessy lesz ma este, émmondom a buga Jóska.

Lassan depis leszek ettől a topiktól, annyira alacsony a színvonal az ellenzék köreibol, hogy képtelenség, hogy ennyi telik toluk, ettől nekem csak az szornyubb, hogy a voksok közel felét megkapják.
Mekkora is az intellectualis deficit a kedves egységsugarú választópolgárok között?
Persze, Viktorékat is kb deresre kellene húzni a fotéren, és rongyosra vesszozni a segguket,a mellék jovedelmeik okán, de így is 2 kört kap az ellenzék az egykoros futamban toluk.
2 dolog lehetséges:
Rájöttek, hogy ez a szöveg és intellektus kell a népnek.
Vagy senki nem akarja bevállalni, hogy apró klán bábja legyen, ezért egymásra licitálnak.

A probléma az, hogy 2017 óta kvázi Óbudán élek (direkt nem hivatkozok Budapestre az általános pest-el, mert az számomra ciki), a tömegközlekedésen utazva van szerencsém olyan magasröptű eszmefuttatásokat hallgatni, hogy hirtelen néha azt hiszem panoz és ulippo beszélget előttem élőben. Na már most ha tényleg ez a szint lett az amivel megfogják a tömegeket akkor vethetjük a keresztet.

Az nem Hennessy? Mondjuk en mar elobbre vagyok a sajat palesszel meg a polgarmester boraval. Lassal el is alszom, tegnap de 10 ota fenn vagyok. :p

2 dolog lehetséges:
Rájöttek, hogy ez a szöveg és intellektus kell a népnek.
Vagy senki nem akarja bevállalni, hogy apró klán bábja legyen, ezért egymásra licitálnak.

A probléma az, hogy 2017 óta kvázi Óbudán élek (direkt nem hivatkozok Budapestre az általános pest-el, mert az számomra ciki), a tömegközlekedésen utazva van szerencsém olyan magasröptű eszmefuttatásokat hallgatni, hogy hirtelen néha azt hiszem panoz és ulippo beszélget előttem élőben. Na már most ha tényleg ez a szint lett az amivel megfogják a tömegeket akkor vethetjük a keresztet.
A gond az, hogy egyedül marad az összes Tibor, ha nyernek. Legalábbis a munkaképesek lelépnek.

Van egy rokonom. Alapból azt gondoltam róla, hogy hülye komcsi, legalábbis az anyja nagy komcsi volt. Erre benyögi tegnap MZPt hallgatva, hogy ha ezek a faxok nyernek, ő lelép. Három+egy gyerek, ő egészségügyben dolgozik, de nem hülye, mellé három nyelven beszél, neje gyógytornász, gyógypedagógus.

És full balos a családja! Ha a sajátjaik így gondolkodnak, tényleg, csak a legkreténebb O1Gk akarnak váltást O1G miatt. Beléjük verték 1998 óta, a sok fax mivel folyamatosan mondták, elhitte. Ez van.

De olvasva a topikokat itt, azért jó pár balosabb arc is hányik tőlük, és ez azért bizakodásra ad okot, még ha azért félelmetes, hogy egy Szabó, Jakab, MZP, Gelgely adjuntkus, meg a többi opció lehet bárkinek is, csak mert O1G ...

Mottó:

Ezt nagyon érdekesnek találtam:

A legnagyobb homok bányák mind osztrák tulajdonba kerültek, akik évi fix 20% profittal dolgoznak. Elég komoly probléma, hogy az építőanyag ipar ki lett játszva, mivel az otthon teremtés családpolitikai szempontból nem elhanyagolható. Persze sok minden felhajtja az árat megértem én… világpiac, meg a családtámogatások által indukált kereslet stb. Na de azért 2020-as évben pl átlag 25-30% EBITDA… picit lehúzásnak érzem. Ezeket egyébként tudjuk ki privatizálta ki?

A legnagyobb homok bányák mind osztrák tulajdonba kerültek, akik évi fix 20% profittal dolgoznak. Elég komoly probléma, hogy az építőanyag ipar ki lett játszva, mivel az otthon teremtés családpolitikai szempontból nem elhanyagolható. Persze sok minden felhajtja az árat megértem én… világpiac, meg a családtámogatások által indukált kereslet stb. Na de azért 2020-as évben pl átlag 25-30% EBITDA… picit lehúzásnak érzem. Ezeket egyébként tudjuk ki privatizálta ki?
Államosítani kő üket oszt a sunyko osztrákok mehetnek a sunyi pic.ába.

Már 88 körül az ágazatvezeto elvtársaknak mindnek voltak saját kotrói, dózerei, ahol a tsz gépei dolgoznak bérmunkában 10-30 évvel az elott, hirtelen megjelentek a maszekok, majd hirtelen saját bányát nyitottak, meglepo sebességgel mentek akkoriban ezek a dolgok,mármint a papír munka, majd hirtelen osztrakok, németek vették meg a tsz régi bányáit, majd az elvárásak új bányáit is.
:rolleyes:
Amíg a tsz csodbe ment, a osztrák simán tudott pénzt csinálni, fejleszteni, a mi bankjaink nem adtak nekunk hitelt, de az osztrakoknak igen, de ilyen a piacgazdaság....
Laczháza, Dunavarsány, Délegyháza tele van kavicsbányákkal, alig van hazai tulajdonban 1-2.