Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fasiszta pártállamot építő Orbán Viktor és meleg Orbán Gáspár – Márki-Zay Péter bemutatkozott Brüsszelben
A szervezők szerint közel kétszázan voltak kíváncsiak Márki-Zay Péter brüsszeli fórumára, akit az esemény házigazdája, Ujhelyi István EP-képviselő úgy mutatott be, mint “Magyarország leendő miniszterelnöke”. Márki-Zay szűk kétnapos programra érkezett Brüsszelbe, amelynek keretében találkozni fog...hvg.hu
Én arra lennék kíváncsi, hogy végeztek e már számítást, hogy családonként, személyenként mennyi jut miután visszavették LőlőTiborcGarancsiSzíjjStb-től a lóvét.Miről beszélhet a költő?
Jakab: Amit jövőre szétosztanak a választások előtt, azt most szedik be tőled
Facebook-on posztolt a Jobbik elnöke az árnövekedésről.A bukott Jakab szerint: A kormány eközben hatalmasat kaszál az adókon.Amit jövőre szétosztanak a választások előtt, azt most szedik be tőled...www.vadhajtasok.hu
Volt már itt ezzel kapcsolatban megválaszolatlan kérdésem, h miben lenne jobb az ellenzék. Ezeket hallgatva, kettő evidencia: a kormánytagoknak elképesztő önuralma van, h úriemberként tudnak válaszolni (én kb. úgy, ahogy Tom Cruise a trópusi viharban a vörös sárkánynak ). A másik, h bármely falu tudna helyettük 8-10 embert adni, akik magasabb szakmai/szellemi színvonalon tudnának működni.Én arra lennék kíváncsi, hogy végeztek e már számítást, hogy családonként, személyenként mennyi jut miután visszavették LőlőTiborcGarancsiSzíjjStb-től a lóvét.
Úgy izgulok, lehet egy gyárat kapok? Vajon lehet majd választani?
Ez egy... marha.Fasiszta pártállamot építő Orbán Viktor és meleg Orbán Gáspár – Márki-Zay Péter bemutatkozott Brüsszelben
A szervezők szerint közel kétszázan voltak kíváncsiak Márki-Zay Péter brüsszeli fórumára, akit az esemény házigazdája, Ujhelyi István EP-képviselő úgy mutatott be, mint “Magyarország leendő miniszterelnöke”. Márki-Zay szűk kétnapos programra érkezett Brüsszelbe, amelynek keretében találkozni fog...hvg.hu
Az jo mert akkor visszakapjuk amit befizetunk. Koszonjuk szepen.Miről beszélhet a költő?
Jakab: Amit jövőre szétosztanak a választások előtt, azt most szedik be tőled
Facebook-on posztolt a Jobbik elnöke az árnövekedésről.A bukott Jakab szerint: A kormány eközben hatalmasat kaszál az adókon.Amit jövőre szétosztanak a választások előtt, azt most szedik be tőled...www.vadhajtasok.hu
Linkelhetném a mandinerem megjelent összes mai MZP, Szabó, Donáth, stb írást, de csak annyit írok:
A full ellenzék, élén MZPvel totálisan elmebeteg, Gelgely adjuntkus pedig hazudik.
2 dolog lehetséges:Lassan depis leszek ettől a topiktól, annyira alacsony a színvonal az ellenzék köreibol, hogy képtelenség, hogy ennyi telik toluk, ettől nekem csak az szornyubb, hogy a voksok közel felét megkapják.
Mekkora is az intellectualis deficit a kedves egységsugarú választópolgárok között?
Persze, Viktorékat is kb deresre kellene húzni a fotéren, és rongyosra vesszozni a segguket,a mellék jovedelmeik okán, de így is 2 kört kap az ellenzék az egykoros futamban toluk.
Ebből Tenessy lesz ma este, émmondom a buga Jóska.
Az nem Hennessy? Mondjuk en mar elobbre vagyok a sajat palesszel meg a polgarmester boraval. Lassal el is alszom, tegnap de 10 ota fenn vagyok.Lassan depis leszek ettől a topiktól, annyira alacsony a színvonal az ellenzék köreibol, hogy képtelenség, hogy ennyi telik toluk, ettől nekem csak az szornyubb, hogy a voksok közel felét megkapják.
Mekkora is az intellectualis deficit a kedves egységsugarú választópolgárok között?
Persze, Viktorékat is kb deresre kellene húzni a fotéren, és rongyosra vesszozni a segguket,a mellék jovedelmeik okán, de így is 2 kört kap az ellenzék az egykoros futamban toluk.
Ebből Tenessy lesz ma este, émmondom a buga Jóska.
Csak a NER-nek, vagy egész Magyarországnak?Ez total hulye ez fazon, semmivel nem lesz kedvezotlenebb a NERnek, mint Fletone lett volna: https://demokrata.hu/magyarorszag/nem-tartana-meg-a-rezsicsokkentest-marki-zay-peter-447948/
A gond az, hogy egyedül marad az összes Tibor, ha nyernek. Legalábbis a munkaképesek lelépnek.2 dolog lehetséges:
Rájöttek, hogy ez a szöveg és intellektus kell a népnek.
Vagy senki nem akarja bevállalni, hogy apró klán bábja legyen, ezért egymásra licitálnak.
A probléma az, hogy 2017 óta kvázi Óbudán élek (direkt nem hivatkozok Budapestre az általános pest-el, mert az számomra ciki), a tömegközlekedésen utazva van szerencsém olyan magasröptű eszmefuttatásokat hallgatni, hogy hirtelen néha azt hiszem panoz és ulippo beszélget előttem élőben. Na már most ha tényleg ez a szint lett az amivel megfogják a tömegeket akkor vethetjük a keresztet.
Államosítani kő üket oszt a sunyko osztrákok mehetnek a sunyi pic.ába.Ezt nagyon érdekesnek találtam:
Ezek ma az ország legnagyobb kavics- és homokbányászati cégei
Nemsokára elkezdheti a kavics és homok kibányászását Kiskunlacháza környékén, 303 hektáron a Kvarchomok Kft. Az elsőre nagyon nagynak tűnő alapterület kapcsán azt jártuk körül, hogy a hazai piacon, a többi szereplőhöz képest mekkorának számít ez a terület, valamint azt is megnéztük, hogy a...www.portfolio.hu
A legnagyobb homok bányák mind osztrák tulajdonba kerültek, akik évi fix 20% profittal dolgoznak. Elég komoly probléma, hogy az építőanyag ipar ki lett játszva, mivel az otthon teremtés családpolitikai szempontból nem elhanyagolható. Persze sok minden felhajtja az árat megértem én… világpiac, meg a családtámogatások által indukált kereslet stb. Na de azért 2020-as évben pl átlag 25-30% EBITDA… picit lehúzásnak érzem. Ezeket egyébként tudjuk ki privatizálta ki?
Ezt nagyon érdekesnek találtam:
Ezek ma az ország legnagyobb kavics- és homokbányászati cégei
Nemsokára elkezdheti a kavics és homok kibányászását Kiskunlacháza környékén, 303 hektáron a Kvarchomok Kft. Az elsőre nagyon nagynak tűnő alapterület kapcsán azt jártuk körül, hogy a hazai piacon, a többi szereplőhöz képest mekkorának számít ez a terület, valamint azt is megnéztük, hogy a...www.portfolio.hu
A legnagyobb homok bányák mind osztrák tulajdonba kerültek, akik évi fix 20% profittal dolgoznak. Elég komoly probléma, hogy az építőanyag ipar ki lett játszva, mivel az otthon teremtés családpolitikai szempontból nem elhanyagolható. Persze sok minden felhajtja az árat megértem én… világpiac, meg a családtámogatások által indukált kereslet stb. Na de azért 2020-as évben pl átlag 25-30% EBITDA… picit lehúzásnak érzem. Ezeket egyébként tudjuk ki privatizálta ki?